To je to što me zanima!

Reakcije Slavena Bilića tijekom penala postale hit na internetu

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je u osmini finala Svjetskog prvenstva dramatično na penale izbacila Dansku i plasirala se u četvrtfinale gdje će igrati protiv domaćina - Rusije
Vidi originalni članak

Pravu dramu u Nižnjem Novgorodu pripremila nam je jučer hrvatska nogometna reprezentacija. Plasirali su se Vatreni u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Rusiji, izbacivši Dance na penale, a sve je to kao stručni komentator ITV-a u studiju gledao Slaven Bilić.

Poveli su Danci već u prvoj minuti susreta, ali naši su instantno odgovorili i u četvrtoj minuti postavili rezultat 1-1, koji je ostao takav svih 120 minuta. U dramatičnom raspucavanju, Hrvatska je ipak došla do četvrtfinala, prvi put nakon slavne 1998. godine.

Pravu dramu je u studiju ITV-a proživljavao i Slaven Bilić, a njegove reakcije nakon svakog penala postale su hit na društvenim mrežama.

Osim reakcijama, nasmijao je gledatelje i malom prepirkom s kolegom Martinom O'Neillom. Počeo je Bilić pričati o tome koliki je ovo uspjeh za tako malu zemlju poput Hrvatske, a Irac ga je prekinuo:

- Rekao si to već puno puta.

Ali, nije mu Bilić ostao dužan:

- Da budemo iskreni, veća je od tvoje zemlje. I ima puno bolje nogometaše - odgovorio je Slaven, a O'Neill više nije imao što dodati.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Budni 02.07.2018.

    Doći će možda i Englezi na red , ako ih ko drugi ne pošalje kući!

  • Mercedes s klasa 02.07.2018.

    Svi želimo Engleze u polufinalu, da im pokažemo kako se igra nogomet.

  • snoopylove4ever 02.07.2018.

    Ono jučer je bilo igranje sa srcem, ali vatreni hvala Vam za takvu predstavu...hvala Vam za četvrtfinale!! <3<3<3

Komentiraj...
Vidi sve komentare