To je to što me zanima!

Real bez Di Marije četiri tjedna, bit će spreman za "el clasico"

Ozljeda zadnje lože lijeve noge udaljit će veznog nogometaša Real Madrida Angela Di Mariju od natjecateljskog ritma na oko četiri tjedna, potvrdio je "kraljevski klub"...
Vidi originalni članak

Ozlijedio se Argentinac u nedjelju u visokoj 7-1 domaćoj pobjedi nad Osasunom (7-1) u 12. kolu Primere. Pretrage su otkrile napuknuće mišića zadnje lože, što je ozljeda koja bi trebala biti sanirana na vrijeme da Di Maria zaigra u velikom derbiju s Barcelonom koji je na rasporedu 11. prosinca na Santiago Bernabeuu u sklopu 16. kola Primere.

Di Maria je u dosadašnjem dijelu sezone upisao jedan gol i 11 asistencija u španjolskom prvenstvu, a jednom se upisao u strijelce i u Ligi prvaka, protiv Dinama u Zagrebu za minimalnu pobjedu Reala 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • user_118149 08.11.2011.

    brijem da je jedan od najvaznijih igraca u realu zajedno sa ozilom jer su namjestili sigurno 80% golova ove sezone... veliki hendikep uoci vaznih susreta sa valenciom i ath. madridom..

  • CristianoRonaldo7 08.11.2011.

    "Ozlijedio se Argentinac u nedjelju u visokoj 7-1 domaćoj pobjedi nad Osasunom (7-1)..."

  • bezinspiracije 08.11.2011.

    Želim mu što prije ozdravljenje i da rasturi protiv Barcelone. pa da im realovci napokon pokažu tko je šerif u nogometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare