To je to što me zanima!

Real drsko pokraden, Cristianu Ronaldu ukrali tri para kopački

Uoči prve utakmice polufinala Lige prvaka između Bayerna i Reala na Allianz Areni, lopovi su "počistili" svlačionicu gostiju. Ronaldo je ostao bez tri para svojih kopački
Vidi originalni članak

Madridski Real prijavio je Uefi drsku krađu uoči polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Bayerna na Allianz Areni, piše Marca. Lopovi su uoči utakmice ušli u svlačionicu gostiju, ukrali šest pari kopački i nekoliko dresova.

Najviše je stradao portugalski napadač Cristiano Ronaldo kojem su lopovi "maznuli" tri para kopački. Vlasnici preostala tri para su njemački igrač Mesut Özil i francuski napadač Karim Benzema. Ronaldo i Özil nose kopačke za kojima je poludio cijeli nogometni svijet. Radi se o modelu Nike Mercurial Vapor Superfly III, a narančasti par obuće tražen je u ligama Petice.

Pola Juventusove momčadi nosi isti model, a nedavno smo vidjeli da i dinamovci slijede modu. Imaju ih Sammir i Vida.

- Posudio sam ih od Kovačića. Sjajne su. Morat ću takve uzeti i sebi - rekao je Vida nakon utakmice protiv Varaždina prije tri tjedna.

Morat će paziti jer lopovi su se očito namjerili na narančasti model. Ronaldo i Özil očito imaju veće zalihe kopački jer unatoč krađi, na travnjak Allianz Arene istrčali su upravo u narančastom modelu. Bayern je u sjajnoj utakmici zasluženo pobijedio Real 2-1 golovima Francka Riberyja i Gomeza. Za madridski klub zabio je Mesut Özil. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • marac911 19.04.2012.

    pa šta će mu 3 para? jedan par po polusezoni mu je i previše, ionak samo trči po terenu, bez da dirne loptu... da nema onih reklama oko terena nebi ni znal gde je gol...:D

  • Nebra 18.04.2012.

    kakve su vam to glupe fore sa igračem za velike utakmice??? Ak ne zabije 3 komada bayernu nije veliki igrač??? Nogomet je timska igra al vama to valjda nije jasno, jucer je cijela ekipa Reala odigrala po mojem mišljenju lošu lošu utakmicu i zato su izgubili

  • sharky218 18.04.2012.

    jos jednom potvrdjujete da ste ocajni, jadni i bijedni. pljujete tu po ronaldu a lik je za vas pojam. da su messiu ukrali stucne, trazili bi preko novinskog clanka lopova, a ovdje pisete kako su mu ukradena 3 para NARANDZASTIH kopacki. pa kog boli k*** kakve on boje kopacke nosi, kad messia i ekipu moze strpat u rupice di prodje pertla. OCAJ!

Komentiraj...
Vidi sve komentare