To je to što me zanima!

Real i dalje poput magneta za novac: Najskuplji je na svijetu

Barcelona je na četvrtom mjestu najvrednijih sportskih klubova sa zaradom od 3,16 mlrd. dolara. Njezin najveći rival Real Madrid je na prvom mjestu s 3,26 mlrd. dolara
Vidi originalni članak

Prema najnovijoj Forbesovoj listi, Real Madrid najvrjednija je sportska momčad na svijetu već treću godinu zaredom i to sve zahvaljujući prihodima od 3,26 milijardi američkih dolara.

"Kraljevski klub" iza sebe je, unatoč padu prihoda od pet posto u odnosu na prošlu godinu, na drugom i trećem mjestu ostavio Dallas Cowboyse i New York Yankeese (3,2 milijarde dolara).

Barcelona je na četvrtom mjestu najvrjednijih sportskih klubova sa zaradom od 3,16 milijardi dolara, dok društvo nogometnih klubova među deset najvrednijih zatvara Manchester United koji se sa zaradom od 3,1 milijardi dolara smjestio na petom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Notorious Nike 16.07.2015.

    realu se mora priznat da je mozda najveci nogometni klub ikad, u 20 stoljecu je sigurno, ali nogomet ide dalje i bilo je puno boljih klubova s puno boljim rezultatima zadnjih godina, trofeji su bitni, a ne manekeni i marketing, to donosi novac ali navijaci sigurno nisu presretni kad se igraci biraju po ljepoti i popularnosti, sto se tice uniteda, barce, bayerna i ostalih, realne pozicije, makar je barca za mene daleko najveca sportska organizacija na svijetu, barca je vise od kluba i sporta, puno puno vise...

  • ibracadabra09 16.07.2015.

    Neka oni budu najvrijedniji..trofeje neka ostave pravim ekipama.

  • smješni7 16.07.2015.

    cek barca na 4.mj zaraduje 3,16 mil.dolara a real na prvom 3,26 dolara znaci ja vecu satnicu imam od realove zarade???

Komentiraj...
Vidi sve komentare