To je to što me zanima!

Real ipak poražen u El Clásicu: Barca im je 'preotela' Gomesa

Najzanimljivije u cijeloj priči je to što se tjednima unazad pisalo kako veznjak bira između ponuda Manchester Uniteda, Reala i Juventusa, a onda je odjednom završio u Barci
Vidi originalni članak

Portugalski reprezentativni veznjak André Gomes (22) do jučer je bio član španjolske Valencije. Profesionalnu karijeru započeo je tek prije četiri godine i to u drugoj momčadi Benfice. Danas, četiri ljeta poslije, član je velike Barcelone.

I ne samo to, 'blaugrana' ga je platila vrtoglavih 50 milijuna eura. Najzanimljivije u cijeloj priči je to što se tjednima unazad pisalo kako veznjak bira između ponuda Manchester Uniteda, Reala i Juventusa.

Ta su tri kluba iskazala snažan interes za njegove usluge, posebno madridski Real koji ga je vidio kao nasljednika Luke Modrića, no onda se pojavila Barcelona i u nekoliko sati sredila cijeli posao. Prvi ovosezonski 'El Clasico' pripao je Barceloni iz čistog 'blitzkriega'.

Čini se da su u katalonskom divu odlučili ulogu nasljednika velikog Inieste povjeriti baš njemu. Upisao je 13 nastupa za Portugal, a igrao je i na netom  završenom Euru u Francuskoj.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ja1987 23.07.2016.

    Bezveze igrac

  • eric007 22.07.2016.

    Previše para.

  • 22.07.2016.

    Ja ne znam, pa United je već trebao pokupovati 80% igrača u Europi po vama novinarima. Uz svaki jebeni transfer piše da ga je United pratio i na kraju "izgubio"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare