To je to što me zanima!

Real izdvojio svoja '4 ponosa': Ronaldo, Bale, James i Modrić

Europski se prvak javno pohvalio s 4 svoja najvrjednija nogometaša, Cristianom Ronaldom, Garethom Baleom, Jamesom Rodriguezom i Hrvatom Lukom Modrićem
Vidi originalni članak

Real Madrid se na svojim službenim stranicama pohvalio kako se njegova četiri igrača nalaze na popisu deset najvrjednijih nogometaša na svijetu. Uz Ronalda, Balea i Jamesa, tu je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić

- Četiri igrača Real Madrida nalaze se među deset najvrjednijih igrača na kraju 2014. godine po Transfermarktu. Cristiano Ronaldo na vrhu je ljestvice uz vrijednost od 120 milijuna eura, vrijednost mu je ove godine porasla za 20 milijuna. Na trećem mjestu je Gareth Bale koji vrijedi 80 milijuna eura, dok je šesti James Rodriguez uz vrijednost od 60 milijuna eura, porast od čak 35 milijuna. Realov popis, ali i Top 10, zaokružuje Luka Modrić na desetom mjestu, a vrijednost mu je 55 milijuna eura - piše na Realovim službenim stranicama. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • lukša 30.12.2014.

    Luka je živi dokaz da se poštenim radom, krvlju, znojem i suzama, mogu ostvariti snovi i postići zavidni uspjesi. Bravo Luka želim ti još i bolju 2015. g. i da te ozljede zaobiđu u velikom luku. Još jednom Bravo maestro Luka.

  • LordSanogo 29.12.2014.

    A gdje su sad naši susjedi koji govore da je Pjanić bolji od Modrića? :) btw nemam ja niš protiv Pjanića ali mislim da je Luka definitivno bolji!

  • Matek podravec u Irskoj 29.12.2014.

    Iako jesam fan Barce, naravno da mi prvo drago radi našeg Modrića, ali isto tako, daleko gledano to jesu najbolji igrači u Realu, mada ja bi ipak zamjenio Jamesa i rekao da je uz ovu trojicu Ramos najbolji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare