To je to što me zanima!

Real izgubio, Keita bacio bocu vode na Pepea prije utakmice

Europski prvak izgubio je i drugu utakmicu na Champions kupu. U Dallasu je bolja bila Roma 1-0, a jedini je gol zabio Totti. United je pobijedio Inter nakon penala
Vidi originalni članak

Nakon poraza od Intera na penale, Real Madrid na američkoj je turneji izgubio i od drugog talijanskog predstavnika. Bolja je od prvaka Europe bila Roma slavivši 1-0 , a jedini je gol na utakmici zabio legendarni Francesco Totti u 58. minuti.

No uvod u utakmicu bio je gotovo zanimljiviji od same utakmice. Romin veznjak i bivši igrač Barcelone Seydou Keita najprije je odbio rukovanje s Pepeom , a onda je portugalskog reprezentativca u gužvi gađao i bocom vode . Na sreću najiskusniji igrači Reala brzo su smirili situaciju i utakmica je napokon mogla početi.

Bolje je u susret drugog kola International Champions kupa krenuo Real te imao šanse i inicijativu, no nikako nije uspio ugurati loptu u gol. Prvu priliku na utakmici imao je Gareth Bale , a upravo su on i Luka Modrić pravili najveće probleme Talijanima, no na poluvrijeme se otišlo bez golova . Roma se, pak, orijentirala na kontre, a kazna za Realove promašaje stigla je u drugom poluvremenu.

Legenda Rome i talijanskog nogometa Francesco Totti u 58. minuti odlično je reagirao na ubačaj Florenzija i silovito zabio za pobjedu 'vučice' . Real se s dva poraza od talijanskih momčadi oprostio od obrane naslova na ovom turniru.

Luka Modrić za Real je igrao do 74. minute i bio ponovno glavni pokretač Realovih akcija u veznom redu.

United pobijedio na penale

U drugoj utakmici International Champions kupa Manchester United pobijedio je Inter nakon boljeg izvođenja penala 5-3 (0-0). Kod Uniteda je penale pogodilo svih pet igrača, a za Inter je promašio Andreolli. Mateo Kovačić nije bio u konkurenciji za ovu utakmicu .

Idi na 24sata

Komentari 92

  • jdn 30.07.2014.

    da je vino ne bi bacio sigurno, vodu može

  • Venucci 30.07.2014.

    totti, posljednji mohikanac medju ovim glumcima danas. majstor.

  • Zvecko_1 30.07.2014.

    Inter uopste nema neke kvalitetne napadace i uglavnom se brane, Roma takodje, Borini se trudi ali nista i svi se oslanjaju na iskusnog Totia. Nekako mi se cini da Italijanski fudbal nazaduje iz godine u godinu. Pogledajte samo Milan kako se bruka a Juve je neprikosnoven u Italiji dok u Evropi gube bodove od Koprenhagena i Batea dok je Galata finansijski sada jaci od njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare