To je to što me zanima!

Real je odustao od Rakitića, Atletico već počeo pregovore

Europski prvak navodno je odustao od dovođenja Ivana Rakitića nakon što su u klubu prije finala LP-a shvatili da je Ivan već krenuo u pregovore s Atleticom
Vidi originalni članak

Španjolski mediji u pauzi od vijesti iz kampa španjolske reprezentacije odmaraju se pisanjem o mogućim ljetnim transferima. Tako se Marca ponovno raspisala o jednom od najboljih veznjaka Primere i najboljem igraču Europske lige, Ivanu Rakitiću.

Španjolski sportski list piše kako je Real definitivno odustao od dovođenja Rakete nakon što su neposredno prije finala Lige prvaka shvatili da hrvatski reprezentativac već pregovara s Atleticom koji tako postaje prvi favorit za transfer. Naravno, u igri je i dalje i Sevilla koja još čeka odgovor Ivanova menadžera i brata Dejana.

Drugi razlog Realova odustajanja jest što predsjednik Florentino Perez smatra kako Ivan nema mjesta u prvih 11 pokraj brojnih sjajnih veznjaka 'kraljevskog kluba'. Perez umjesto Rakitićem ovo ljeto želi pojačati momčad na deficitarnim pozicijama.

Marca dodaje i kako su u Sevilli ljuti na braću Rakitić zbog odugovlačenja potpisivanja novog ugovora pa je predsjednik Jose Castro navodno rekao: 

- Čekaju nas jako teški pregovori s Rakitićem.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • koprc 29.05.2014.

    real nikad nije ni mislio kupit raketu, a barca još manje, stoga mislim da ako ga žele da ide u atletico em će igrat em su odlićni

  • Moreno14 29.05.2014.

    Atletico bi bio fantastican klub za raketu. Uostalom, Simeone-a najvise i muci vezni red. Ovdje su Gabi, Mario Suarez, Tiago koji su fantasticno ove i prosle sezone, no dode li Raketa u Atletico, Diego sigurno ne ce imat izbora ;-)

  • DALMATINACSAN 29.05.2014.

    Najbolje bi ti bilo ili Real ili Liverpool:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare