To je to što me zanima!

Real jedva pobijedio Leganes, Asensio zabio za gol prednosti

Barcelona je u srijedu izgubila kod Espanyola, a krivi korak nije si dopustio Real Madrid. Iako - bio je blizu. Leganes je umalo izborio remi u prvoj utakmici protiv "kraljevskog" kluba
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu četvrtfinala španjolskog nogometnog Kupa Real Madrid je na gostovanju pobijedio Leganes 1-0. Bila je to prva Realova pobjeda u zadnja četiri susreta u svim natjecanjima.

Pogodak odluke zabio je Marco Asensio u 89. minuti na asistenciju Thea Hernandeza.

Za 'kraljevski klub' je cijeli susret odradio Mateo Kovačić, dok je Luka Modrić ušao u igru u 67. minuti. Zinedine Zidane je odmarao Cristiana Ronalda, Karima Benzemu, Garetha Balea, Sergija Ramosa, Tonija Kroosa i Keylora Navasa.

Uzvratni susret je 24. siječnja na Santiago Bernabeu.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • sena2 19.01.2018.

    Bas se pitam jucer kako to da ne prenosite Live ovu "veliku "utakmicu,ovaj sudar titana!Inace prenosite njihove treninge pa sam malo iznenadjen zbog jucerasnje utakmice .Nemojte mi to raditi

  • simunicevdom 19.01.2018.

    Dovoljno

  • Croatian_Football 19.01.2018.

    Znaci znam da ce mi sad mnogi lupat minuse,ali Real pod hitno treba dovest nekog veznjaka playmakera koji moze asistirat za gol iz raznih situacija i pozicija,KDB-a ce biti nemoguce dobiti,ali tu je jedan Eriksen koji je prosle sezone imao 19 golova i 23 asistencije,decko ima perfektan pass,bombu u nogama,zna pucat slobodnjake,kompletan veznjak,kad bi njega uspijeli uparit s Casemirom,Kroosom i Iscom auu sto bi to bilo...mislim da bi se Real uspio nagodit s Levyem npr 150 milijuna i Modric,takoder im treba jedna spica,a to je Eriksenov suigrac Kane,njega bi puno teze dobili,nekih 200 milijuna minimalno plus Kova...Znaci 350 milki i imas brutalnu momcad...Jos se rjese Portugalske tetkice i Benzeme i gdje bi im bio kraj!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare