To je to što me zanima!

Real konačno slavio kod kuće, Bernabéu pjevao: Viva España!

Na tribinama Santiago Bernabéuu bile su tisuće španjolskih zastava kao reakcija na referendum u Kataloniji, a navijači su pjevali: Živjela Španjolska. Real je pobijedio Espanyol 2-0
Vidi originalni članak

Real Madrid tek je u četvrtom pokušaju ove sezone stigao do pobjede na Santiago Bernabéuu, s 2-0 pobijedio je Espanyol. Bila je to ujedno i 50. Zidaneova pobjeda na klupi "kraljevskog" kluba.

Real je mogao povesti već nakon 20 sekundi, ali je sjajno u Iscov šut ušao Pau Lopez. U 22. minuti zaprijetio je Luka Modrić prizemnim udarcem s 20 metara, no nije bio precizan. Samo dvije minute kasnije Ramos puca glavom s pet metara, no opet je fantastično reagirao vratar Espanyola.

Do zasluženog vodstva Real je stigao u 30. minuti kada je Cristiano Ronaldo izbacio Isca iza obrane Espanyola, a ovaj špicom pogađa za 1-0. Samo minutu kasnije u prilici je bio Ronaldo, no udarac s desetak metara otišao je preko gola. Portualac je bio opasan i dvije minute kasnije, ali opet to odlazi to preko gola.

Espanyol je zaprijetio u 42. minuti preko Gerarda Morena koji iz izgledne prilike pucao ravno u Navasa. Samo dvije minute kasnije isti je igrač pucao puno bolje s desetak metara, no udarac mu je zaustavila vratnica.

Gosti su opasni i na početku nastavku, Navarro se u 50. minuti našao sam na sedam, metara iskosa s desne strane, no Navas je ponovno bio na mjestu. U 70. minuti Ramos se zaigrao u vlastitom šesnaestercu i izgubio loptu, no požrtvovni Nacho u posljednji trenutak je izbio loptu ispred igrača Espanyola i  spriječio izjednačenje.

Samo minutu kasnije na drugoj strani utakmica je riješena, a u strijelce se opet upisao Isco, koji je ovog puta zabio s 13, 14 metara nakon povratne lopte Asensija. U 80. minuti snažno je pucao Modrić s 18 metara, no od bloka se to odbilo u korner. Samo minutu kasnije Luku je Zidane zamijenio Ceballosom.

Za Real je danas prvi put zaigrao i mladi Marokonac Achraf, na desnoj je strani zamijenio ozlijeđenog Carvajala, a Modrić je igrao do 82. minute.

Inače, na tribinama Santiago Bernabéua bile su tisuće španjolskih zastava kao reakcija na referendum u Kataloniji, a navijači su pjevali: "Neka živi Španjolska"...

U ranijim utakmicama Villarreal je s 3-0 uz hat-trick Bakambua dobio Eibar, dok je Valencia s 3-2 dobila Athletic Bilbao. Zaza, Parejo i Rodrigo zabili su za domaćine, a Aduriz i Garcia za goste.

Tablicu pogledajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 02.10.2017.

    Moze li mi Tomislav Gabelic objasniti zasto sam dobio blok na clanak da Jelena masira sportase do 3h u jutro a oni nju od 3??????pa zar vi gospodine niste napisali da ona njih masira?????pa sta ima ruznog za blokk da i oni nju izmasiraju jer se cura umori do tada????ovo cu vam ponavljati stalno ako me opet blokk!!

  • kumerletaur171 01.10.2017.

    Zasto Ronaldo ne slavi golove Isca?

  • Penaldooo 01.10.2017.

    Najodvratniji klub u povijesti nogometa. Koji je preko krvi drugih stekao slavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare