Obavijesti

Sport

Komentari 36

Real konačno slavio kod kuće, Bernabéu pjevao: Viva España!

Real konačno slavio kod kuće, Bernabéu pjevao: Viva España!
1

Na tribinama Santiago Bernabéuu bile su tisuće španjolskih zastava kao reakcija na referendum u Kataloniji, a navijači su pjevali: Živjela Španjolska. Real je pobijedio Espanyol 2-0

VIDEO

Real Madrid tek je u četvrtom pokušaju ove sezone stigao do pobjede na Santiago Bernabéuu, s 2-0 pobijedio je Espanyol. Bila je to ujedno i 50. Zidaneova pobjeda na klupi "kraljevskog" kluba.

Real je mogao povesti već nakon 20 sekundi, ali je sjajno u Iscov šut ušao Pau Lopez. U 22. minuti zaprijetio je Luka Modrić prizemnim udarcem s 20 metara, no nije bio precizan. Samo dvije minute kasnije Ramos puca glavom s pet metara, no opet je fantastično reagirao vratar Espanyola.

Do zasluženog vodstva Real je stigao u 30. minuti kada je Cristiano Ronaldo izbacio Isca iza obrane Espanyola, a ovaj špicom pogađa za 1-0. Samo minutu kasnije u prilici je bio Ronaldo, no udarac s desetak metara otišao je preko gola. Portualac je bio opasan i dvije minute kasnije, ali opet to odlazi to preko gola.

Espanyol je zaprijetio u 42. minuti preko Gerarda Morena koji iz izgledne prilike pucao ravno u Navasa. Samo dvije minute kasnije isti je igrač pucao puno bolje s desetak metara, no udarac mu je zaustavila vratnica.

La Liga Santander - Real Madrid vs Espanyol

Gosti su opasni i na početku nastavku, Navarro se u 50. minuti našao sam na sedam, metara iskosa s desne strane, no Navas je ponovno bio na mjestu. U 70. minuti Ramos se zaigrao u vlastitom šesnaestercu i izgubio loptu, no požrtvovni Nacho u posljednji trenutak je izbio loptu ispred igrača Espanyola i  spriječio izjednačenje.

Samo minutu kasnije na drugoj strani utakmica je riješena, a u strijelce se opet upisao Isco, koji je ovog puta zabio s 13, 14 metara nakon povratne lopte Asensija. U 80. minuti snažno je pucao Modrić s 18 metara, no od bloka se to odbilo u korner. Samo minutu kasnije Luku je Zidane zamijenio Ceballosom.

Za Real je danas prvi put zaigrao i mladi Marokonac Achraf, na desnoj je strani zamijenio ozlijeđenog Carvajala, a Modrić je igrao do 82. minute.

El Santiago Bernabéu, con miles de banderas de España, cantando "Que viva España" como reacción al proceso de referéndum en Cataluña. #laliga #rmaesp #realmadrid #espanyol #santiagobernabeu The Real Madrid C.F. fans at Santiago Bernabéu showing thousands of Spain flags and singing "Que viva España", as the main reaction to the Catalonia referendum today.

Posted by Alberto Piñero Goal on 1. listopada 2017

Inače, na tribinama Santiago Bernabéua bile su tisuće španjolskih zastava kao reakcija na referendum u Kataloniji, a navijači su pjevali: "Neka živi Španjolska"...

U ranijim utakmicama Villarreal je s 3-0 uz hat-trick Bakambua dobio Eibar, dok je Valencia s 3-2 dobila Athletic Bilbao. Zaza, Parejo i Rodrigo zabili su za domaćine, a Aduriz i Garcia za goste.

Tablicu pogledajte ovdje.

La Liga Santander - Real Madrid vs Espanyol
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
Preminuo je 18-mjesečni sin Francisa Ngannoua. 'Dozivao sam ga, ali mi ne odgovara...'
TRAGEDIJA U OBITELJI SLAVNOG BORCA

Preminuo je 18-mjesečni sin Francisa Ngannoua. 'Dozivao sam ga, ali mi ne odgovara...'

Prerano za odlazak, ali ipak ga nema. Moj mali dječak, moj prijatelj, moj partner Kobe bio je pun života i radosti. Sada leži bez života, napisao je Ngannou