To je to što me zanima!

Real kupio dijete za 45 mil. €! Kažu da je mali novi Neymar...

Debitirao je prije tek desetak dana, a cifra koju je Real platio presedan je u svijetu nogometa jer se radi o neprovjerenom igraču. No mnogi tvrde da će Brazilac Vinicius Junior (16) postati nova zvijezda
Vidi originalni članak

Brazilski Flamengo i Real Madrid dogovorili su transfer jednog od najvećih brazilskih talenata, 16-godišnjeg napadača Vinicusa Juniora.

Real će Flamengu za čudo od djeteta platiti 45 milijuna eura, Vinicus će potpisati 2018., ali Madriđani će ga ostaviti u brazilskom klubu još godinu dana.

Jedna od opcija je i da Brazilac i prije zaigra za Real.

- Dogovorili smo transfer Viniciusa za lipanj 2018. godine. Ostat će u Flamengu do 2019., ali moći će igrati za Real i prije ako se klubovi dogovore - objavio je Real.

Real bi Flamengu trebao odmah platiti 30 milijuna eura, a preostalih 15 u tri rate. U ranijim prijelaznim rokovima Realu su pobjegli Brazilci Neymar i Gabriel Jesus, ali ne i Vinicius koji će u srpnju napuniti 17 godina i kojem tepaju 'novi Neymar'.  

POGLEDAJTE VINICIUSA U AKCIJI

 

- Real je kupio dijete za 45 milijuna eura. To vam dovoljno govori kakvo je nogometno tržište danas - rekao je Pep Guardiola o dječaku kojeg su htjeli kupiti Manchester City, PSG, Bayern, Manchester United, Liverpool i Chelsea.

Vinicius Junior, punog imena Vinícius José Paixão de Oliveira, nedavno je na prvenstvu Južne Amerike za mlade reprezentacije osvojio titulu s Brazilom, a bio je i najbolji strijelac. Cifra koju je Real platio Flamengu presedan je u svijetu nogometa jer se radi o napadaču koji je debitirao za Flamengo prije samo desetak dana...

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 25.05.2017.

    Mali je cudo preletit igraliste i zabit gol kazu da mu je baka sa marsa.ika gene aliena.cudo nad cudima moze kobru rukom uhvatit vrijedi svake lipe haha

  • Mislav NikoZaloker 25.05.2017.

    Zanimljivo je to, sta se pise da real daje 100 milja za mbapea, pa sad 45 za ovog klinca i nitko ne pita sta je tu sa financijskim ferplejom a inter,psg i ostali nemogu kupit nekog dok nekog ne prodaju.

  • tko nije lud nije normalan 24.05.2017.

    Kad ovakve stvari čitam uopće nemam volje za nogometom više

Komentiraj...
Vidi sve komentare