To je to što me zanima!

Real M. dovodi Di Mariju iz Benfice za 40 milijuna eura

Za transfer bi Real iskeširao oko 40 milijuna eura, a postoji i opcija u kojoj bi u zamjenu u Benficu poslao Garaya i Drenthea plus novčanu odštetu
Vidi originalni članak

Argentinski nogometni reprezentativac Angel Di Maria (22), koji igra na poziciji krila, novo je pojačanje madridskog Reala prema izvještaju portugalske radio postaje TSF. Di Maria je ove sezone već dulje vrijeme povezan s transferom u Real, a navodno je njegov veliki poklonik i vrlo vjerojatni novi trener "kraljevskog kluba" Jose Mourinho.
Za transfer bi Real trebao iskeširati oko 40 milijuna eura, a postoji i opcija u kojoj bi u zamjenu na rad u lisabonski klub poslao Ezquiela Garaya i Roystona Drenthea uz novčanu odštetu. Di Maria je ugovorno vezan za Benficu do 2015. godine, a iza njega je sezona u kojoj je postigao pet golova uz 12 asistencija u portugalskom prvenstvu.
TSF spominje da bi uz Di Mariu u Real mogao prijeći i 23-godišnji brazilski branič David Luiz, a Marca spominje da se pri vrstu Mourinhove liste želja nalazi i španjolski reprezentativac Jesus Navas, 24-godišnji napadač Seville.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ultracross 25.05.2010.

    a isto tako slažem se sa tim, i to sam jučer komentirao u temi Jarnijev dream team,da su danas došla vremena gdje se stvarno pretjeruje sa vrijednostima igrača, i to više nije normalno... mislim sjetimo se kraja 90-ih i početka 2000-ih, kad si trebao biti ono vrhunski talent i igrač s iskustvom da vrijediš neznam 30milja eura(onda 60 milja maraka).. mislim da ako pogledamo za kolko igraju ta stara garda-giggs,scholes,totti,zanetti,del piero,itd... daje smiješno d zadnjih godina igrači novije generacije vrijede debelo previše.. ali ipak stara garda igra za navijaače,dušu,klub i zato ih i volimo još dan dans gledati jer su još majstori.. :))

  • ultracross 25.05.2010.

    pa ne znači da ako di marija nije poznat kao jesus navas,da nije odličan igrač, gledajte na eurosportu kad pokazuju europski nogometni vikend sa ligama petice plus nizozemska i portugalska liga.. mislim,pa jasno je ko dan da mourinho prati igrače i da zna koji igrači su korisni za ekipu..sad se čudite a čovjek je isto sa nikakvim razvikanim igračima ali vrhunskih kvaliteta osvojio sve.. i mislim da je time što želi dovesti di mariju pokazao da želi ekipu,a ne zvijezde na okupu koje će gledati samo svoju guzicu..

  • Liquid 25.05.2010.

    Baš me čudi da je Real odmah izvalio ovoliku lovu za njega. Dečko je sigurno dobar, pa se nadam da neće propasti u Realu kao sila drugih nekad odličnih igrača...

Komentiraj...
Vidi sve komentare