To je to što me zanima!

Real M. propustio preskočiti Barcelonu, C. Ronaldu crveni

Umjesto da iskoristi kiks Barcelone, Real Madrid je odigrao samo 1-1 protiv Athletica u utakmici u kojoj je Cristiano Ronaldo dobio izravni crveni zbog udaranja
Vidi originalni članak

U pretposljednjem susretu 22. kola španjolskog prvenstva Real Madrid je na gostovanju na novom San Mamesu odigrao 1-1 protiv Athletica te je, iako se bodovno izjednačio s Barcelonom na drugom mjestu, ostao treći zbog lošije gol razlike od Blaugrane. 

Pred 47.000 prilično bučnih gledatelja, nakon što je dugo vremena sve 'mirisalo' na remi, u 65. minuti utakmice goste je u vodstvo ipak doveo Jese Rodrigez nakon asistencije Cristiana Ronalda. Međutim, domaćini su već osam minuta kasnije uspjeli izjednačiti, a gol je zabio Ibai i to samo nekoliko sekundi nakon što je zamijenio Muniaina. 

Samo dvije minute kasnije novi šok za momčad Carla Ancelottija. Cristiano Ronaldo je nakon kratkog naguravanja i prepirke s Iturraspeom rukom zamahnuo prema glavi igrača Athletica, lakše ga zahvatio, a sudac Miguel Ayza pokazao mu je izravni crveni karton. Iturraspe je iz 'okrašaja' izašao samo sa žutim kartonom. 

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu i još jednom bio jedan od najboljih igrača madridske momčadi. 

Sutra je na rasporedu utakmica između Villarreala i Osasune, no ona neće poremetiti poredak na tablici na kojoj sada vodi Atletico Madrid s 57 bodova, ispred drugoplasirane Barcelone i trećeplasiranog Real Madrida koji imaju tri boda manje. 

Athletic je ostao na četvrtom mjestu s 43 osvojena boda, i sljedeći susret igra na gostovanju kod Celte, dok Reala u teškom rasporedu već za tri dana očekuje dvoboj Kupa kralja na Santiago Bernabeuu gdje dolazi Atletico Madrid. Samo tri dana nakon toga u goste im dolazi Villarreal, a nova tri dana nakon toga slijedi uzvrat protiv Atletica u Kupu. 

Idi na 24sata

Komentari 265

  • claudio66 03.02.2014.

    E moj Ronaldo, jesi naivac, tak se jeftino daš isprovocirati ! Danas pogođeni listić i 1.000,00 kn čiste zarade na kladioni. Danas smo igrali solo par M.City – Chelsea X2, tečaj 2,00 u bonus tipu. Malo mi je žao što nisam dao čistu pobjedu na Chelsea (tečaj 4,50) jer sam je i najavio u mojoj analizi prije utakmice, ali da je kojim slučajem završilo neriješeno onda bih drugačije pričao, ali tko je gledao tekmu onda mu je moje razmišljanje u analizi potpuno jasno. Nema veze, i ovako nam je dobro. Chelsea potpuno zaslužena pobjeda i još su imali 3 stative. Ako vas zanima moj način igranja javite mi se na mail ikeljar49edgmailtočkacom za dodatne informacije.

  • norveska1984 03.02.2014.

    za nogomet bi bilo lijepo da atletico osvoji naslov iako nebu lako al zasto nebi neko osim barce i reala osvojio prvenstvo

  • Frenkyy 03.02.2014.

    Real je sa -8 došao na - 3 do početka veljače, a barca sa + 3 na -3 pa vi sad računajte ko je više napredovao!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare