To je to što me zanima!

Real Madrid ima 113. godina: 'Prošećite' bogatom poviješću

S vremenom je postao najveća nogometna institucija. Kako? Pa, zahvaljujući igračima, predsjednicima, trenerima, velikim utakmicama i ostalim simbolima...
Vidi originalni članak

Real Madrid slavi 113 godina svoje bogate povijesti. S vremenom je postao, mnogi se slažu, najveća nogometna institucija. Kako je do toga stigao? Pa, zahvaljujući igračima, predsjednicima, trenerima, velikim utakmicama i ostalim simbolima. Galerijom slavnih trenutaka Goal za vas prolazi kroz prošlost Real Madrida. 

Alfredo Di Stéfano, počasni predsjednik i jedan od najvažnijih igrača u povijesti kluba. Njegov dolazak promijenio je sudbinu Reala nakon što je, zajedno sa suigračima, osvojio pet ondašnjih Kupova prvaka zaredom.

Stadion Santiago Bernabéu je Realov koloseum i jedan od najvećih simbola kluba, a trenutno se sprema velika obnova tog zdanja. Jedna je od najposjećenijih znamenitosti u Španjolskoj. 

Cijelu galeriju pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 62

  • BozidarKljajic 07.03.2015.

    Kroz povijest Real je poznat kao fašistički klub do 70tih,tako da tih 5 titula kupa prvaka uopće nije zaslužio a i svi znaju kako su doveli Di Stefana.

  • ZoranPetrovic_1 07.03.2015.

    ne ovaj sminker od CR7,vec prvi,pravi i neponovljivi Zuba! najjaci jedan na jedan ikada

  • strmi007 07.03.2015.

    svi toliko o penalima,a CR otkad je u Realu i Messi od te sezone ako se uspoređuju penali,CR ima možda nekih 12-15 više zabijeno,ali to je zato što ima veći % uspješnosti i po tome se vidi da uopće nije tako strašno dok prema ovim komentarima ispada da CR zabija pola golova iz penala ili da barem ima jedno 50 golova više od Messija iz penala

Komentiraj...
Vidi sve komentare