To je to što me zanima!

Real Madrid je dobio Espanyol kod kuće, gosti pogodili prečku

Real je slavio kod kuće protiv Espanyola 1-0. Bila je to akcija koju je pokrenuo Luka Modrić, Benzema je pripremio sve za Asensija koji je zabio. Gosti su mogli do boda, ali Real je imao dosta sreće
Vidi originalni članak

Real Madrid je ostvario i četvrtu ligašku pobjedu, nimalo lako s 1:0 svladao je Espanyol.

Julen Lopetegui odmarao je Balea (počeo na klupi), na gol je vratio Courtoisa, nakon što je u Ligi prvaka branio Navas, dok je debitirao Odriozola jer je Carvajal lakše ozlijeđen. Nije bilo ni ozlijeđenoga Kroosa.

Espanyol je dvaput zaprijetio u prvom dijelu: Piatti je pucao preko gola, a u 35. minuti Perez je išao sam i Courtois je odlično obranio.

Da bi u 41. Real poveo. Benzema i Modrić sve su pripremili, a Marco Asensio lijepo je pogodio.

Uz konzultaciju VAR-a utvrđeno je da nije bio u zaleđu.

Luka Modrić opasno je pucao u 48. minuti s desetak metara lijevom nogom, ali golman je odbio u korner.

Borja Iglesias u 64. je minuti uzdrmao Realovu gredu, a u 73. je Sergio Ramos pucao glavom, Diego Lopez opet je sjajno obranio.

Atletico je u gostima pobijedio Getafe s 2:0, Soria je u 14. zabio autogol, Lemar je u 60. povisio vodstvo, a Getafeov Ivan Alejo u 67. je isključen.

Celta i Valladolid odigrali su 3:3 (Aspas 5, 54, Maxi Gomez 9 / Plano 39, Unal Enes 65, Leonardo Suarez 90), Valladolid je dvapu pogađao gredu (Alcaraz u 37. i Herrero u 86.), a Duje Čop igrao je za goste 90 minuta i jednom je pucao u okvir gola.

Alaves je s 5:1 razbio u gostima Rayo Vallecano, koji je od 35. minute igrao bez isključenog Baa, a Eibar je s 1:0 svladao Leganes.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Blogerusa 23.09.2018.

    ***Admin***: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • citalacvjerni 23.09.2018.

    Opet Asensio. Kakav igrač!

  • fantom na bickilu 23.09.2018.

    Kad dodju na nou Camp ne gine im rejpovanje na najjače....

Komentiraj...
Vidi sve komentare