To je to što me zanima!

Real Madrid u finalu LP-a pobijedio gradskog rivala Atletico

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Diego Simeone nije uspio. Real Madrid bio je jednostavno koncentriraniji. Iako je Atletico praktički imao naslov u džepu, gol Ramosa u sudačkoj nadoknadi preokrenuo je cijelu utakmicu. Produžeci su bili na strani Reala. Više u videu...
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Moreno14 25.05.2014.

    U prvih 90 minuta Atletico se stvarno borio lavovski, toliko su željeli pobijediti da je to nevjerojatno, kao da su pokazali malo vise volje nego Real. No primili su gol u 93 i produžeci. Svo ovo lavovski borenje u prvih 90 minuta jednostavno ih je istrošili, dom je Real u produžecima imao puno vise snage. Zato tvrdim da je Atletico ovo trebao osvojiti, ogromna upornost u 93m na kraju ih koštala ogromne nesreće.

  • Moreno14 25.05.2014.

    Ovo je "prokleto", kada ovakav jedan klub, poput Atletica dođe do finala Lige Prvaka vodi 1-0 i primi gol u 93+ i na kraju izgubi 4-1! Vuc ce me ovo cijeli život, al vjerujem da najbolje od Atletica tek dolazi, al je pitanje kad bu opet dogurali simo. ! vamos Atleti !

  • mitary 25.05.2014.

    Atletico je izgubio zasluženo.75min igrati mogu i ja.realu kapa dollje.igrali u produžetcima koda su tek počeli, a atletico jedva izdrža ostati na nogama.i to je dovoljno za pobjedu bez golova.kraljevi i točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare