To je to što me zanima!

Real neće dopustiti da Baski i Katalonci igraju na Bernabeuu

Barcelona i Athletic žele finale kupa igrati na Santiago Bernabeuu. Ali Real Madrid ne želi da Katalonci i Baski zvižde španjolskom kralju i himni. Finale je 30. svibnja
Vidi originalni članak

Ako Real ne želi da se finale igra ne Bernabeuu, onda se finale tamo ne može igrati, rekao je Miguel Angel Lopez , koordinator u španjolskom nogometnom savezu.

U finalu Kupa kralja 30. svibnja igraju Barcelona i Athletic, dvije najtrofejnije momčadi u kupu. Katalonci imaju 26 titula, a Baski 23.

No Realu ne pada napamet ugostiti te dvije momčadi, slušati zviždanje španjolskom kralju i himni te gledati kako Barcelona ili Athletic slave na njihovom stadionu.

Predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu tražio je od španjolskog saveza da se igra na Bernabeuu. S njim se složio i predsjednik Bilbaa Josu Urrutia. No čini se kako će to ostati tek želja. "Košaricom" iz Madrida favorit za odigravanje finala postaje Mestalla .

Tučnjava i brutalne scene iz 1984.

Evo kako je finale kupa između Barcelone i Athletica izgledalo 1984. godine . Tada se igralo na Bernabeuu, Athletic je slavio 1-0, kasnije je osvojio i prvenstvo, a finale kupa obilježio je Diego Armando Maradona i masovna tučnjava koju je započeo.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • FASTT 06.03.2015.

    Volim Real ali ako moram birat Katalonci su mi drazi

  • Frenkyy 06.03.2015.

    30. svibnja Castilla igra kvalifikacije za drugu ligu na Bernabeu tako da je stadion zauzet! Nema od tog ništa.

  • Crnogorac1987 06.03.2015.

    Kad sam ja bio klinac navijalo se za Zvezdu, Hajduk, Partizan, Dinamo a danas za barsu, real, mancester nije mi jasno o cemu se tu radi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare