To je to što me zanima!

Real očajnički traži kapitalca: Juve odbio njihovih 180 mil. €

Dybali se također ne ide iz Italije budući da se njegov sadašnji klub itekako pojačao. On uživa igrati i trenirati s Ronaldom, no talijanski mediji smatraju kako niti Dybali mjesto u prvih 11 'stare dame' nije osigurano
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče.

Vi ste nama uzeli Cristiana Ronalda, mi ćemo vama Paula Dybalu, pomislili su u Realu i ponudili Juventusu 180 milijuna eura za Argentinca.

Talijanski prvak zahvalio se na ponudi i zasad 'desetka' ostaje u Torinu.

Marca tvrdi da europski šampion traži zvučno pojačanje do kraja prijelaznog roka no čini se da će Real i treću sezonu zaredom više zaraditi od prodaje igrača nego što su uložili u pojačanja.

Dybali se također ne ide iz Italije budući da se njegov sadašnji klub itekako pojačao. On uživa igrati i trenirati s Ronaldom, no talijanski mediji smatraju kako niti Dybali mjesto u prvih 11 'stare dame' nije osigurano zbog strašne konkurencije.

Protiv Lazija u drugom kolu Paulo nije odigrao niti minute...

Prva želja Florentina Pereza bio je Eden Hazard, ali Chelsea ga nije dao.

VIDI OVO! Suluda nogometna pravila koja sigurno niste čuli. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • zekica 30.08.2018.

    Real je do sada potrošio 152,5 mil na kupovinu ograča a zaradio 112 mil od prodaje. Došli su Vinicius Junior (45 mil), Odriozola (40 mil), Curtois (35 mil), Lunin (8,5 mil.. i odmah posuđen u Leganes), M. Diaz (20 mil) i još neki igrač za 2 mil a zaboravih mu ime. .... Prodani su Ronaldo (100 mil), Mascarell (10 mil) i Lienhart (2 mil). Ostali igrači (Hakimi, Hernandez, Kovačić...) su posuđeni. 180 mil za Dybalu je smiješno. Bolje nek dovadu Aspasa iz Celte i Rodrigo Morena iz Valencije. Za obojicu im je 180 mil i više nego dovoljno i još će im ostati na kontu. A sa njih dva će se puno više pojačati nego sa Dybalom koji je strašno precijenjen igrač. Nije sporno da je odličan igrač ali ne vrijedi on ni 100 mil a da ne spominjemo ovih 180 mil.

  • bianconeri_zgb 30.08.2018.

    Je bas ce ic u uefadrid ili uefalona tu nosi cenera i glavni je igrac juventusa, a cim ne odigra jednu tekmu dramu rade novinari pa 50 utakmica se igra u sezoni i naravno da ce glavne zvijezde odmarat u nekim utakmicama..Dybala je novi del piero i sumnjam da ce otic do kraja karijere..

  • Pametnjakovic14 30.08.2018.

    kakva je sad ovo fora kad zacrnite drugog igraca na slici? mislim ok je manje click baitova

Komentiraj...
Vidi sve komentare