To je to što me zanima!

Real okrenuo vodstvo Atletica i pobijedio u gradskom derbiju

Iako bez Ronalda, Ramosa, Marcela, a s Modrićem, Higuainom i Özilom na klupi, 'kraljevski klub' je preokretom došao do velika tri boda u borbi za 2. mjeste Primere
Vidi originalni članak

Jose Mourinho odlučio je u gradskom derbiju protiv Atletica na Vicente Calderonu odmoriti gotovo cijelu prvu momčad, ali i bez njih Real Madrid je pobijedio 2-1 u 33. kolu Primere.

Iako bez Ronalda, Ramosa, Marcela, a s Modrićem, Higuainom i Özilom na klupi, 'kraljevski klub' je preokretom došao do velika tri boda u borbi za drugo mjesto Primere.

Atletico je poveo već u 4. minuti golom Falcaa. Kolumbijcu je to 26. prvenstveni gol, a zabio je glavom iz blizine nakon asistencije Godina.

Vodstvo domaćina nije dugo trajalo. Real je izjednačio u 14. minuti autogolom Juanfrana. Angel Di Maria pucao je iz slobodnjaka s 30-ak metara, desno iskosa, a u gužvi je loptu u vlastitu mrežu preusmjerio Juanfran.

Iako je Atletico bio bolja momčad na terenu, do novog vodstva došao je Real. U 63. minuti Benzema je dao loptu za Di Mariju koji udarcem iz prve iskosa s lijeve strane lijepo pogađa suprotni kut golmana Atletica.

Do kraja utakmice imali smo priliku vidjeti i Luku Modrića na djelu. Hrvatski reprezentativac u igru je ušao u 76. minuti umjesto Di Marije.

Real pet kola prije kraja Primere ima 11 bodova zaostatka za Barcelonom, te šest bodova više ispred trećeplasiranog Atletica.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • SABBA_1 28.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • radislav 28.04.2013.

    svaka cast realu

  • Superteška 28.04.2013.

    Real je pobijedio samo zahvaljujući nespretnosti i gluposti pojedinih igrača Atletica. Realno je Atletic trebao pobijediti s dva gola razlike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare