To je to što me zanima!

Real otkazao "presicu" zbog sukoba Mourinha s igračima

U madridskom klubu odlučili su otkazati tradicionalnu konferenciju za novinare jer se boje kako će opet "zaiskriti" između trenera Josea Mourinha i igrača Reala...
Vidi originalni članak

Real Madrid u subotu igra prvenstvenu utakmicu protiv Espanyola. Ako madridski klub kiksa, Barcelona će u nedjelju imati šansu proslaviti titulu eventualnom pobjedom protiv Atletico Madrida, što je ionako bilo samo pitanje vremena. 

No u Realu vlada pravi kaos. Sergio Ramos pokušao je smiriti stvari i pozvao momčad na ujedinjenje uoči finala Kupa kralja protiv Atletico Madrida, ali u "kraljevskom klubu" situacija je daleko od idealne.

Real je trebao održati tradicionalnu konferenciju za novinare, no ona je otkazana. Ne pamti se kad se tako nešto dogodilo u Madridu. Predsjednik Reala pozvao je na primirje između Josea Mourinha i igrača, ali Mourinho i igrači se baš nisu pokazali poslušnima.

Prvo je Pepe javno kritizirao trenera zbog odnosa prema Ikeru, potom se javio Mourinho i rekao Pepeu da je frustriran... Kao da svi čekaju kraj sezone i sve je izvjesnije, odlazak Josea Mourinha iz kluba...

Idi na 24sata

Komentari 57

  • kike_10 11.05.2013.

    evo što je lova napravila od nogometa... igrači umislili da su veći i od kluba i od trenera... nije ovo samo situacija u realu, tako je i u barci , man utd-u itd... jer primadone imaju primanja da ti pamet stane... stvari su takve ti si jebeni igrač igraš za klub i vodi te trener ima da slušaš što ti se govori i da igraš kako ti se veli...naravno da mou ima svoje muhe, ali na kraju on odgovora za rezultat, uspjehe i neuspjehe kluba...

  • 11.05.2013.

    U Portu su ga igrači obožavali, u Chelseau je za njih bio Bog, U Interu su mu zahvalni do neba što ih je doveo do europskog trona, jedino u Realu ne valja. Ti razmaženi bogatuni misle da su pobrali pamet cijelog svijeta.

  • ro-pe 10.05.2013.

    Prije par mjeseci sam napisao da bi volio da Mou ode,al više ne mislim tako...neka ga,neka ostane...a Iker i Pepe ako im se ne sviđa što n igraju onda neka oni idu...nitko nije veći od kluba!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare