To je to što me zanima!

Real je 'pomeo' Osasunu, dva sjajna gola Cristiana Ronalda

Madriđani su bez poteškoća na Bernabeuu 'riješili' Osasunu svladavši ju 4-0. Sjajan je bio Ronaldo s dva atraktivna gola, a Luka Modrić je igrao do 67. minute...
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida 34. kolo Primere uspješno su riješili svladavši na Santiago Bernabeuu Osasunu s uvjerljivih 4-0. Madriđani su lakoćom 'pomeli' 17-plasiranu momčad za povratak na drugo mjesto ljestvice ispred Barcelone.

Junak utakmice bio je, dakako, Cristiano Ronaldo zabivši dva sjajna gola, po jedan u svakom poluvremenu. Prvo je Portugalac načeo goste iz Pamplone već u 6. minuti zabivši lijevo iskosa s 25 metara u suprotni kut. Drugi gol pao je u 52. minuti, na gotovo isti način, samo je ovaj put s 20 metara iskosa snažno opalio zabivši neobranjivo u rašlje.

Sergio Ramos povisio je udarcem glavom na 3-0, a konačni rezultat je postavio Carvajal u 83. minuti. Luka Modrić igrao je do 67. minute kad ga je zamijenio Xabi Alonso te je bio standardno dobar u sredini terena.

Real tri boda zaostaje za vodećim Atleticom te ima bod prednosti nad trećeplasiranom Barcelonom.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Modrić19 27.04.2014.

    nista neobicno

  • Colonel is back 27.04.2014.

    da skratim svadje,trenutno je suarez najbolji igrac na svijetu...sto je i dobro,pun je k vise lea i kikia,treba neko osvjezenje..i da,vidjet cemo hoce li se iskazati protiv bayerna,a ne propale osasune..a zlatnu loptu za ovu godinu odlucit ce svjetsko prvenstvo,bude li leo tamo pravi ili kiki dovede portugal u finale zasluzuju i jedan i drugi..

  • MUST 27.04.2014.

    bez dvojbe,trenutno najbolji igrac na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare