To je to što me zanima!

Real predstavio Navasa: Hvala što ste mi ostvarili dječački san

Golmana Kostarike dočekalo je na stadionu Santiago Bernabeu oko 7000 navijača, a u anketi portala goal.com čitatelji su ga izabrali za prvog golmana Real Madrida
Vidi originalni članak

Keylor Navas (27) novi je golman Real Madrida, a danas je i službeno predstavljen na Santiago Bernabeuu. Na stadionu 'kraljeva' dočekalo ga je 7000 navijača.

- Želim vam zahvaliti što ste mi ostvarili dječački san, ovo je najvažniji dan u mojoj karijeri. Hvala Realu na povjerenju. Sretan sam što sam dio najvećeg kluba na svijetu - rekao je Navas na predstavljanju.

Kostarikanac će nositi broj 13 u Realu, a klub će vrlo vjerojatno napustiti Diego Lopez.

- Dat ću sve od sebe za ovaj dres na svakom treningu i utakmici. Nadam se da ću Realu donijeti mnogo titula - dodao je Navas.

A ako je suditi po dočeku te anketi portala goal.com, Keylor Navas mogao bi biti prvi golman Reala već u ovoj sezoni. U spomenutoj anketi Navas je dobio čak 64,2 posto glasova čitatelja u izboru za prvog golmana Reala. Legenda kluba Iker Casillas dobio je 29,7 posto, a Lopez samo 6,1 posto glasova.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • BlackRonsky 06.08.2014.

    jesus navas na gol, casillas koopa troopa del rey..

  • Marin-Arsenal 05.08.2014.

    Casillas dobio više glasova od Lopeza a realno Lopez već duže vremena u boljoj formi.Što se Navasa tiče mislim da tu Real nije pogriješio,stvarno sam mišljenja da će odmah postab br.1 jer je predobar golman,Casillas će ostat kao legenda kluba a izvisit će Lopez.

  • Jat Masin 05.08.2014.

    Nova zrtva Lionela Messija je stigla,danas je otvorena sezona lova na navasa u Barceloni kako je to godinama bila na casillasa koji je zadnjih 10 godina vise licio na prometnika u susretima sa Barcom nego na malo ozbiljnijeg golmana. Messi ga je godinama teroriziro i preko njega postao najbolji strijelac u el klasicnima sa samo 26 godina snimajuci pornice sa cijelom realovom obranom,mislim da ce se ovome krvi u sljedecem razdoblju napiti Suarez. :)) Meni ovo vise izgleda kada lavovima namjeste zebru ili antilopu i onda cekaju da vide koliko ce ju lavova napasti i sa koliko strana,prosto mi ga je zao jer dolazi na mjesto vjecitih frustracija koje ce se odsad povecavati iz godine u godinu jer se stvara najveca Barca ikada sto je nesto velicanstveno jer znamo da je prethodna bila najbolja u povijesti nogometa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare