To je to što me zanima!

Real se riješio Özila jer ga je lijepa Aida iscrpljivala seksom

Njemački reprezentativac navodno je 'izgubio glavu' zbog prelijepe Aide Yespice, a svaki slobodan trenutak koristio je za let u Milan ili Pariz gdje ona radi kao model
Vidi originalni članak

Real Madrid jedva je čekao kupca za Mesuta Özila (24), a glavni razlog tome je što je njemački reprezentativac često bio izmoren zbog spavanja s mnogim ljepoticama, tvrdi španjolski dnevnik El Mundo.

Özil je zadnji dan prijelaznog roka za 50 milijuna eura iz Reala otišao u Arsenal, a navodno je prodan zbog bivše Miss Venezuele Aide Yespice.

Njemački reprezentativac navodno je 'izgubio glavu' zbog prelijepe 31-godišnje Venezuelanke, a svaki slobodan trenutak koristio je za let u Milano ili Pariz gdje Aida radi kao model.

Zbog prelijepe manekenke Özil je svakih nekoliko tjedana znao uzeti privatni zrakoplov, a to ga je zadovoljstvo stajalo oko 20.000 eura.

- Odlasci ranom zorom koji su bili produženi do posljednje minute strasti, doveli su do loših izdanja na terenu - piše El Mundo.

Özil je u London trebao preseliti sa svojom novom djevojkom Mandy Capristo (23), ali ona je navodno odbila selidbu. Many je inače glazbena zvijezda u Njemačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Crvic 09.09.2013.

    Yespica ? Ma j...š nogomet !

  • 09.09.2013.

    Jadan, zato ima stalno takve podočnjake. Smantala bi ona i večeg muškardina, a di neće ovakvog pingvina kao Ozil. Ne daj bože da dohvati našeg Lukicu, jer i njegova ga ponekad previše iscrpi.

  • Pao i ustao. 09.09.2013.

    i PSG je imao istih problema sa ronaldinhom i radi istih razloga su ga prodali, mali turko hebe ko zec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare