To je to što me zanima!

Real se odvojio, Ronaldo zabio pa asistirao, Modriću 74 minute

Nogometaši Real Madrida slavili su kod kuće protiv Levantea s 3-0 te se tako odvojili na prvom mjestu na tablici s tri boda ispred Atletica i četiri ispred Barcelone
Vidi originalni članak

Neočekivani kiks Barcelone Real Madrid je prihvatio s obje ruke i s pobjedom od 3-0 nad Levanteom izbio sam na vrh tablice s tri boda ispred Atletica i četiri ispred katalonske momčadi. 

U 27. kolu španjolskog prvenstva momčad Carla Ancelottija je pred 74.000 gledatelja na Santiago Bernabeuu povela u 11. minuti kada je Cristiano Ronaldo s nekih desetak metara zabio glavom u donji lijevi kut golmana Navasa, nakon ubačaja Angela di Marije iz kornera s lijeve strane. 

Sjajni Portugalac asistirao je za drugi gol kojeg je zabio Brazilac Marcelo u 49. minuti, dok je konačnih 3-0 za domaćine postavio Karabelas autogolom u 81. minuti utakmice. Bila je to stota utakmica u kojoj je Ronaldo zabio gol, a da Real nije poražen. 

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić igrao je do 74. minute kada ga je zamijenio Isco. 

Idi na 24sata

Komentari 157

  • makshardcore 10.03.2014.

    opet pravite ražanj dok je zec u šumi, ovakve utakmice nisu mjerilo snage momčadi, zaboravili ste prošlotjednu utakmicu sa AM, zar ste zadovoljni sa bodom? Ne pričajte gluposti, ako je Barca upala u crnu rupu tko kaže da se to neće dogoditi RM?

  • Nexe 10.03.2014.

    Da je danas umjesto truljavog Benzeme bio Manđukić, nazabijo bi se golova.

  • alex_smile 10.03.2014.

    Tamo gdje igra Luka Modrić se ne gubi :) Bravo kralju !!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare