To je to što me zanima!

Real u goste Granadi pa doček Baleu: 'Ne znam tko će na gol'

Važno je shvatiti da ne igraju Diego ili Iker već Realov golman. Izabrati jednog od njih uvijek će izazvati reakcije, rekao je Ancelotti uoči gostovanja kod Granade
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida zatvaraju drugo kolo Primere gostovanjem kod Granade, no o samoj utakmici ne priča se previše. Razlog tome je dugo iščekivani dolazak Garetha Balea, koji bi, prema pisanju Marce, trebao biti predstavljen u utorak ili srijedu u 'kraljevskom klubu'. Dolazak Velšanina, koji bi navodno čak debitirao u humanitarnoj utakmici u četvrtak (Trofeo Teresa Herrera), zasjenio je gostovanje Ancelottijeve momčadi, koja traži drugu pobjedu.

Nakon neuvjerljivog starta i teške pobjede nad Betisom trener Reala htjet će da njegova momčad ostvari uvjerljiviju pobjedu protiv Granade, koja je u posljednjem međusobnom okršaju svladala Madriđane 1-0.

Carlu Ancelottiju najveća je briga koga staviti na gol za novu sezonu - Diega Lopeza ili Ikera Casillasa.

- Neću reći tko će startati jer će se početi javljati kritičari. Prvo popričam s njima, a onda donesem odluku koja nije definitivna. Dobro znam navijače Reala i važno je da znaju da želim povući najbolje poteze kako bismo pobijedili - rekao je strateg 'los blancosa' i dodao:

- Važno je shvatiti da ne igraju Diego ili Iker već Realov golman. Sretni smo da imamo takva dva golmana. Izabrati jednog od njih uvijek će izazvati reakcije.

Luka Modrić kao i protiv Betisa trebao bi startati od prve minute s Casemirom i Iscom u veznom redu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Colonel is back 26.08.2013.

    mislim da anceloti grijesi i to ce se vidjeti..golman mora biti standardan,jer se mora uigravat sa stoperima,a ne mjenjat golmana svaku utakmicu..i da,lopez je drugorazredni golman,nista bolji od recimo kelave!

  • lukica24 26.08.2013.

    ubit će ih real

  • Charlie Sheen_1 26.08.2013.

    Ancelotti igra 4-3-3 formaciju,dobro za promjenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare