To je to što me zanima!

Real u krizi, a Zidane 'zatvorio pipu': Bez pojačanja na zimu...

Nekad sjajni nogometaš smatra da momčad koju ima na raspolaganju ima dovoljno kvalitete. Tako strateg aktualnog europskog prvaka neće tražiti nova pojačanja od uprave, a njegova odluka je konačna
Vidi originalni članak

Kada dođe vrijeme za zimsko poslovanje, Real Madrid će ostale europske klubove gledati sa strane. Zinedine Zidane ne želi da Real bude aktivan na tržištu. I premda je vrlo loše krenuo u sezonu, Francuz smatra da na raspolaganju ima dovoljno kvalitetnu momčad.

Tako strateg aktualnog europskog prvaka neće tražiti nova pojačanja od uprave, a njegova odluka je konačna i na nju mogu utjecati jedino nepredvidive okolnosti poput ozljede, piše Marca.

Nekad sjajni nogometaš smatra da momčad koju ima na raspolaganju ima dovoljno kvalitete, a tome u korist ide i činjenica da su osvojili sve što se osvojiti može. Trener Reala momčadi je kroz zadnje dvije sezone priključio nekoliko sjajnih mladih igrača pa ne želi narušavati harmoniju koju već ima u svlačionici.

Mnogi se neće složiti s ovom odlukom jer Realu opasno visi prvenstvo već nakon šest kola. Za vodećom Barcelonom zaostaje sedam bodova, a najveći problem je neučinkovitost u napadu. 'Kraljevi' su u šest kola postigli samo 11 golova i primili šest. Više od Reala dali su Barcelona, Atletico Madrid, Valencia i Real Sociedad.

A 11 golova palo je iz 122 udarca tako da pitanje je koliko će se još tolerirati slaba forma Karima Benzeme. Sve ide k tome da će Zidane promijeniti formaciju u 4-4-2 i uz Cristiana Ronalda rotirati sve ostale igrače.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sena2 26.09.2017.

    24 sata u krizi! Nisu vec 6,5 sati objavili nikakvu vijest o Realu! Krizi se ne nazire kraj! Ocekuje se reakcija ureda predsjednice

  • scalp 25.09.2017.

    Dovedite Moratu po treći put..

  • Frenkyy 25.09.2017.

    E možda bi to i bilo tako kad bi Zizu odlučivao! Gerijatrija će odlučit kada i koga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare