To je to što me zanima!

Real ubacio Žalgirisu 95 poena, Monaco 'demolirao' Bayern

Milanska momčad je vodeća na ljestvici sa osam pobjeda i jednim porazom, a jednu pobjedu manje (7-2) imaju Barcelona i Real Madrid
Vidi originalni članak

Košarkaši Monaca na svom su terenu svladali Bayern sa 94-71 u dvoboju 9. kola Eurolige, a Real Madrid je kao domaćin nanio Žalgirisu i deveti poraz svladavši ga sa 95-82.

Mike James je sa 18 koševa bio najbolji strijelac u pobjedi Monaca, a Danilo Anđušić i Dwayne Bacon su postigli po 16 poena. Vladimir Lučić je sa 15 koševa bio najbolji strijelac Bavaraca u čijem sastavu nije bilo ozlijeđenog Leona Radoševića.

Real je imao sedmoricu košarkaša sa dvoznamenkastim učinkom, a najbolji je bio Guerschon Yabusele sa 15 poena i šest skokova. U litavskoj momčadi je najbolji strijelac sa 14 koševa bio Tyler Cavanaugh.

Košarkaši milanskog Armanija s uvjerljivih su 68-43 pobijedili Fenerbahče u Istanbulu u dvoboju 9. kola Eurolige, u kojem je domaća momčad nakon 13 minuta gubila sa 5-32.

Momčad Aleksandra Đorđevića doživjela je četvrti poraz u posljednjih pet utakmica, a prvi koš iz igre Turci su postigli tek u zadnjoj minuti prve četvrtine koja je završila vodstvom Talijana 22-3. U momčadi koju vodi Ettore Messina najbolji su bili Shavon Shields sa 13 koševa i Luigi Datome sa 11 poena. Pierria Henry je sa 12 koševa bio najefikasniji kod Fenerbahčea i jedini sa dvoznamenkastim brojem poena.

Zenit je u Sankt Peterburgu pobijedio Olympiacos sa 84-78. Conner Frankamp sa 16 koševa i Billy Baron sa 14 bili su najbolji strijelci Zenita, dok je kod grčke momčadi Thomas Walkup ubacio 17 poena.

Milanska momčad je vodeća na ljestvici sa osam pobjeda i jednim porazom, a jednu pobjedu manje (7-2) imaju Barcelona i Real Madrid.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mrmagdens 13.11.2021.

    Vidi se da niko kovač odlično radi svoj posao... I to protiv svog bivseg kluba... Svaka čast legendo

  • lajh1985 13.11.2021.

    jedino u kosarci i monaco moze pobjedit bayerna :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare