To je to što me zanima!

Real utrpao 'petardu' Granadi: Modrić asistirao, Isco zabio 2

LUKA, MAJSTORE Hrvatski reprezentativac odigrao je još jednu briljantnu utakmicu u pobjedi Real Madrida nad Granadom. U dvije utakmice "kraljevi" su zabili tako osam golova, a nisu primili nijedan
Vidi originalni članak

Real Madrid lakoćom je riješio prvu prvenstvenu prepreku ove godine. Granada je stradala na Santiago Bernabéuu čak 5-0, a četiri gola primila je u razmaku od svega 20 minuta prvog poluvremena. Bila je to 39. utakmica bez poraza "kraljevskog" kluba, čime se izjednačio s Barcelonom koja je to isto ostvarila 2016.

Isco je otvorio golijadu u 12. minuti na asistenciju Karima Benzeme. Osam minuta poslije Luka Modrić napravio je pola posla udarcem koji je odbio naš krvnik iz Brazila Guillermo Ochoa, a popravni pokušaj iskoristio je Benzema i zabio za 2-0.

Kakva bi to utakmica bila da se Cristiano Ronaldo nije upisao u strijelce?! Uoči utakmice predstavio se navijačima s novom Zlatnom loptom, a gol je Portugalac zabio u 27. minuti na asistenciju Marcela.

Svaku sumnju oko pitanja pobjednika riješio je Isco u 31. minuti nakon sjajnog prodora i ubacivanja Luke Modrića. Konačan rezultat postavio je Casemiro pospremivši u mrežu ubačaj Jamesa Rodrígueza u 51. minuti.

Modrić je na terenu proveo svih 90 minuta, dok je Mateo Kovačić zbog ozljede utakmicu pratio s tribina.

Ovom pobjedom "kraljevi" su povećali bodovnu prednost nad Barcelonom na šest bodova, a Sevilla na trećem mjestu zaostaje sedam. Granada je sa svega devet bodova iz 17 utakmica na pretposljednjem, 19. mjestu.

La Liga, 17. kolo:

  • Real Madrid - Granada 5-0 (Isco 12', 31', Benzema 20', Ronaldo 27', Casemiro 58')

Idi na 24sata

Komentari 54

  • rzbrzotrz 07.01.2017.

    Da čovjek ne povjeruje da je to ona ista ekipa koja je Barcu propisno namučila na Camp nou, kada je Ochoa branio sve..

  • nokia010 07.01.2017.

    Lagana pobeda Reala, Ronaldo danas nije imao bas srece ali ipak je dao gol.

  • Floki7 07.01.2017.

    @fcbarca_1 Gdje si?

Komentiraj...
Vidi sve komentare