To je to što me zanima!

Real uvalio Interu tri komada, Modrić odigrao poluvrijeme

Nogometaši Real Madrida nastavili su sa sjajnim igrama po SAD-u, a nova 'žrtva' bio je Inter Milan koji je u St. Louisu izgubio 3-0. Zabili su Kaka, Ronaldo i Alvarez (ag)
Vidi originalni članak

I dok njegov najveći rival Barcelona formu za novu sezonu brusi u Aziji, Real Madrid se priprema na turneji po SAD-u u kojem pod ravnanjem Carla Ancelottija nižu same pobjede.

Tako je 'kraljevski klub' nakon osvajanja International Champions Cupa u Miamiju slavljem nad Chelseajem, svladao još jednog zvučnog protivnika.

Ovoga puta pao je milanski Inter u St. Louisu s uvjerljivih 3-0, a strijelci za 'los blancose' bili su Kaka u 12. minuti, Ronaldo u 39. i Alvarezov autogol u 68. minuti.

Luka Modrić odigrao je prvih 45 minuta utakmice te ga je zamijenio Khedira.

Villa zabio prve golove za Atletico, Celtic dobio Liverpoola, Soldadov prvijenac za Tottenham

Bivši napadač Barcelone odlično se snašao u novom klubu Atletico Madrid za koji je večeras u prijateljskoj utakmici protiv Las Palmasa zabio dva gola u 2-0 pobjedi. 

Prvijenac za Tottenham zabio je bivši igrač Valencije Roberto Soldado, koji je zabio u 1-1 remiju protiv Espanyola. Među mnogim prijateljskim okršajima vrijedi izdvojiti i pobjedu Celtic Glasgowa nad Liverpoolom 1-0, a gol je zabio Balde.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • marco reus 11.08.2013.

    Ronaldo strojcinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • oree77 11.08.2013.

    hala madrid <3

  • JacquesDerom 11.08.2013.

    Bravo Luka. Odigrao je lako i bez ijedne greske. S jednim potezom premjesti pet protivnika na krivu nogu. Samo Pepe ga jos izbjegava ; daje mu loptu samo kad mora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare