To je to što me zanima!

Real visokom pobjedom drži korak s Barcelonom i Atleticom

Momčad koju vodi Carlo Ancelotti slavila je na stadionu Municipal de Anoeta rezultatom 4-0 i tako održala korak s vodećim Atleticom i drugoplasiranom Barcom
Vidi originalni članak

Nakon što su Atletico Madrid i Barcelona ostvarili nove pobjede, svoj 'posao' odradili su i nogometaši Real Madrida koji su bez lakše ozlijeđenog Cristiana Ronalda u 32. kolu španjolskog prvenstva na teškom gostovanju kod Real Sociedada uvjerljivo slavili rezultatom 4-0. 

Poveli su gosti na kraju prvog poluvremena kada je pred 30.000 gledatelja na stadionu Municipal de Anoeta zabio Illarramendi. Nakon udarca Karima Benzeme, domaći je golman Claudio Bravo odbio loptu točno na nogu Asiera Illarramendija koji je tako zabio klubu iz kojeg je prošlo ljeto došao na Santiago Bernabeu. 

U 66. minuti utakmice golman Bravo loše je ispucao loptu koja je stigla točno u posjed Garetha Balea, koji pak odlično reagira i jakim udarcem u donji desni kut pogađa za 2-0 Reala. 

Nakon kornera s lijeve strane Ramos je glavom loptu spustio na noge Pepeu koji lakoćom pogađa za 3-0, dok je konačnih 4-0 tri minute kasnije postavio Alvaro Morata koji je istrčao kontru na asistenciju Angela di Marije

Momčad Carla Ancelottija ponovno se vratila na tri boda zaostatka za vodećim Atleticom te na dva boda manje od drugoplasirane Barcelone. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u veznom redu gostiju i ponovno bio jedan od zapaženijih igrača na terenu. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Lijepo vrijeme 07.04.2014.

    U svakom slučaju vrlo zanimljivo! Real ima najlakši raspored onda Barcelona a najteži ima Atletico Madrid! Sve tri opcije su moguće! Real će teško izgubiti koji bod do kraja pa sve ovisi o Atletico i Barceloni!

  • legend11 06.04.2014.

    Kasno marko na kosovo stize.....

  • kapitalist86 06.04.2014.

    tvrdim i opet cu tvrditi mi igramo bolje bez kikija u ekipi...da sam na mjestu pereza,ak ose sastao s celnicima citija i monaca ponudio bih im kikija da ga kupe odmah,150 milki i neka ga nose...i s tim parama kao zamjenu uzeti hazarda i ako nam treba napadac onda cavanija i to je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare