To je to što me zanima!

Real za Teveza daje 40 mil. €; Barca ruši obrambeni rekord?

Tri kola ih dijele da postanu prvaci s najmanjim brojem primljenih golova u povijesti španjolskog prvenstva. Real je pak spreman platiti 40 mil. eura za odštetu Teveza
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone na korak su od rušenja novog rekorda. Tri kola ih dijele da postanu prvaci s najmanjim brojem primljenih golova u povijesti španjolskog prvenstva...

Rekord je to čiji su sami vlasnici, a postavili su ga prošle sezone kada su u 38 ligaških kola primili samo 24 gola.

Trenutno su, tri kola prije kraja sezone, na tek 19 primljenih golova, a predstoje im dvoboji protiv Levantea, Deportivo La Corune i Malage.

Španjolski nogometni prvaci s najmanje primljenih golova u sezoni:

1. Barcelona, sezona 2010/11, 19 primljenih golova (tri kola prije kraja)

2. Barcelona, 2009/10, 24 gola

3. Barcelona, 1984/85, 25 golova

4. Real Madrid, 1987/88, 26 golova

5. Valencia, 2003/04, 27 golova

Real nudi 40 milijuna eura za Teveza

Španjolski sportski dnevnik Marca piše, pozivajući se na The Mirror, kako je argentinski napadač Manchester Cityja Carlos Tevez primarna meta trenera Realovih nogometaša Josea Mourinha u ljetnom prijelaznom roku...

Navodi se kako je "kraljevski klub" već započeo pregovore s igračevim agentom Kiom Joorabchianom i da je spreman platiti iznos od 40 milijuna eura za odštetu.

Mourinho je navodno veliki obožavatelj Tevezovog stila igre, a hoće li na kraju madridski klub uistinu i posegnuti za njim, ovisi djelomično o Togoancu Emmanuelu Adebayoru i njegovoj budućnosti, budući posudba iz Cityja istječe na kraju sezone.

Tevez je s 19 golova najbolji Cityjev i drugi ukupno strijelac Premierlige, a vezan je za Eastlands ugovorom za sljedeće tri sezone. Real nije jedini klub koji je iskazao interes za njegovom kupnjom, već ranije su se medijski u tom kontekstu spominjali talijanski velikani Juventus i Inter.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Nisam Taj 11.05.2011.

    Bas me zanima otkud Dikobra i ostali takvi likovi znaju koliko tko dugo navija za Barcu,je li mu to netko osobno rekao u ime svih navijaca Barcelone da smo sad svi poceli za nju drukat jesu najbolji ? To sto takvi likovi pricaju je cista mrznja prema necemu a ne zdrav razum ! Ako netko voli Barcelonu voli ju jer mu se svidja sve oko nje a ne samo to sto su trenutno prvi a ovo o glumatanju je vec postalo zaista monotono. Real je tukao i udarao igrace Barcelone i sjecam se Ramosovog prekrsaja na kraju 1. tekme u Barceloni kad je isao Messiju s ledja noge polomit i dobio crveni direktan za to,igraci Barcelone su naglasavali pregrubu igru Reala i to je dio taktike.Vi opravdavate onakve startove koji unistavaju karijere a naglasavate padove samo zato jer se nemate za sta drugo uhvatit i sto vas je "onaj" uvjerio kako je cijeli svijet protiv najtrofejnijeg kluba na svijetu sa najvecim brojem poklonika,pa jeste vi normalni ???

  • dikobraz_007 11.05.2011.

    nenavijam ni za jedne ni za druge, al mogu reći ovako- barca ima najbolju ekipu i svi su si super, mentalitet tima je predobar, al ovo bacanje i simuliranje je strašno. pa ak si dobar pobjedi bez varanja. što se tiće reala, oni imaju također jaku momčad ali nisu si dobri međusobno. važnije je im je da pojedinačno ispadnu face, a tim im je manje važan. dok naravno protiv barce baš nisu nešto posebno igrali naročito uzvrat u barceloni. ali najgore mi je od svega što tu kreteni navijaju za barcelonu a slijedeće godine bude neznam najbolji milan onda će taj lik govoriti milan forever. takvi likovi mi se gade. ak za nekog navijaš navijaj do kraja. a muči mi se i ovi novinari i komentatori na tekmama kad zabije barca ko da su neznam šta napravili, uopće nekriju zadovoljstvo i deru se ko nenormalni GOOOOOOOOOOOL a kad je real zabio da to je bio gol. da bar man united pobjedi bio bi presretan.

  • sahan 10.05.2011.

    Respect for barbaboro!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare