To je to što me zanima!

'Realna je šansa da Schumi vegetira do kraja svog života'

Dragi Michaele, moj dobri prijatelju, pomogao si mi puno u karijeri i molim za tebe svaki dan, dao je Schumacheru podršku i njegov bivši kolega iz Ferrarija Massa
Vidi originalni članak

Ni 24. dan nema nikakvih novih informacija o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera, a dok traje medijska šutnja iz bolnice u Grenobleu, svoje mišljenje o Schumijevoj situaciji dali su cijenjeni neurokirurzi iz Europe.

"Šansa za oporavak smanjuje se svakim sljedećim tjednom, koji pacijente provede u komi, a Schumijevo stanje je zaista teško", mišljenja je profesor neurokirurgije iz Francuske Jean-Marc Orgogozo.

Stručnjaci iz Londona idu još i dalje.

"Postoji realna šansa da će Schumi vegetirati do kraja života."

Massa: Schumi, brate, molim za tebe svaki dan

Poruku podrške Michaelu Schumacheru ostavio je i Nijemčev bivši timski kolega iz Ferrarija Felipe Massa, a Brazilčeve želje prenijela je službena stranica talijanske momčadi.

"Dragi Michaele, moj dobri prijatelju, pomogao si mi puno u karijeri i molim za tebe svaki dan. Kad sam vozio karting na kacigi sam imao tvoje ime i želim te vidjeti više nego ikad. Brate, nadam se da ćeš se brzo oporaviti, budi blagoslovljen."

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Mir u svijetu 23.01.2014.

    Treba se moliti Bogu za naseg dragoga Šumahera,i zamoliti Boga da dadne snagu obitelji Šumager da pretrpe ovo tesko raddoblje...U svojim molitvama sjetite se našeg brata Šumahera,nece vas nista kostati a moze donijeti mnogoo,Bog ce sigurno uslisiti molitve,samo treba vjerovati.Nek ga dragi BOG blagoslovi,a i sve vas....

  • KungPanda 22.01.2014.

    Schumi sada voziš utrku života i nadam se da češ kao i do sada preteći cijelu kolonu i izbiti na vrhu postolja...bosta je bilo stajanja u boxu izlazi i napadni 1. šikanu..

  • maradona diego 22.01.2014.

    Nažalost Šumaher će se teško izvući, al opet nikad se nezna. I ovaj vikend smo bili uspješni. U subotu smo pogodili listić, igrali smo 2 para - rutinska pobjeda real madrida kod betisa (koef. 1,30) u gostima i grčka liga panionis i paok ispod 3 gola na utakmici (koef 1,60), što je očekivano prošlo, grci općenito tvrdo igraju sa malo golova, posebno ovaj Panionis. U nedjelju također 2 para – pobjeda Chelsea nad Manchesterom (koef 1,80) i x2 na monaco (koef 1,25) kod Toulusa u gostima, monaco od 20 ligaških tekmi ima samo 2 poraza, a tuluse dosta remizira pa mi je ovo bilo prilično sigurna opcija. Nakon odličnog prosinca i u Siječanj smo lijepo krenuli, 9 odigranih listića, od toga 6 dobitnih i 3 gubitna. Ako vas zanima moj način igranja javite mi se na mail ikeljar49edgmailtočkacom za dodatne informacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare