To je to što me zanima!

Realni Michael Owen: Ma jasno mi je da više nisam za prvih 11

Odigrat ću za rezerve i to je dovoljno. Mislim da je najvažnije da budem spreman ukoliko me menadžer odluči ubaciti kako bi postigao važan gol, rekao je Owen
Vidi originalni članak

Napadač Manchester Uniteda Michael Owen svjestan je da će teško dobivati šansu od početka, pa maksimalno spreman očekuje priliku u završnicama preostalih dvoboja u borbi za naslov engleskog nogometnog prvaka.

Owen nije zaigrao od studenog prošle godine pa niti ne očekuje da bi se mogao izboriti za prvu jedanaestoricu, ali je odlučan pripomoći ukoliko dobije priliku u susretima od kraja sezone.

- Ne vidim se više u početnom sastavu i zato sam mentalno i fizički spreman za sve druge opcije. Možda za 10 ili 20 posljednjih minuta u preostalim dvobojima. Tko zna? Možda budem potpuno spreman do zadnje utakmice sa Sunderlandom. Odigrat ću nešto za rezerve i to je dovoljno. Mislim da je najvažnije da budem spreman ukoliko me menadžer u jednom trenutku odluči ubaciti kako bi u završnici postigao važan gol – izjavio je za klupsku televiziju Michael Owen.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sljivik 26.04.2012.

    Nagodinu ce potpisat za Slogu iz Doboja,tu ce biti medju prvih jedanaest !

  • Lfc fan_1 26.04.2012.

    Pamtit cu onih njegovih sjajnih 7 sezona kojim je dobio svoje mjesto u povijesti Liverpoola..mogao je postat mozda najveci da je ostao,al jbg

  • pescan 26.04.2012.

    zao mi je ovog igraca,nije pokazao ni pola kaj je mogao zbog ozljeda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare