To je to što me zanima!

'Realno je da Hajduk na kraju dohvati Europu. Idemo dobiti sve, a onda nek se drugi misle'

Zadovoljan sam što sam zabio gol u derbiju, ali bez publike nije to isto. Doći će sve na svoje, četiri smo boda od Europe i dok ima šanse, nadamo se, rekao je strijelac u remiju s Dinamom
Vidi originalni članak

Marko Livaja (27) opet je bio ključan čovjek u momčadi Hajduka. Napadač "bilih" zabio je treći gol za novi klub na posudbi i postavio konačnih 1-1 u derbiju protiv Dinama na Poljudu.

- Odigrali smo mušku utakmicu, u prvom poluvremenu bili smo možda čak i bolji od njih. Napravili smo grešku kod njihovog gola, mislim da ih moramo svesti na minimum, to nam se događa već nekoliko utakmica. Ali mislim da smo zadovoljni igrom i svime, ima još mjesta za napredak - rekao je Livaja i dodao:

- Imamo dosta mladih igrača, dobro su se snašli, dobro igraju, tako da možemo reći da smo zadovoljni. Može nam malo biti žao što nismo uzeli sva tri boda u zadnjoj minuti, što smo pogodili prečku, ali dobro. Nismo izgubili, imamo bitnu utakmicu u subotu u Varaždinu i idemo tamo po pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak utakmice Hajduk - Dinamo (1-1)

Rijeka na četvrtom mjestu, posljednjem koje vodi u Europu (ako Istra ne osvoji Kup), ima četiri boda više četiri kola prije kraja prvenstva. Već u subotu hajdukovcima slijedi gostovanje kod Varaždina.

- Očekujem da ćemo pobijediti, kao i u svakoj utakmici. Sigurno će biti teško, treća utakmica u sedam dana. Ali mi imamo svoj cilj, Europu, a ta tri boda su nam ključna - rekao je Livaja.

Bio mu je to prvi gol na Poljudu. Da je navijača, nema sumnje da bi ga žešće proslavio...

- Već smo se navikli, ali bez publike nije to isto. Ali zadovoljan sam što sam dao gol u derbiju. Mislim da ću nastaviti ovako raditi i doći će sve na svoje.

Kakve su šanse da se dohvati Europa?

- Realne su, još je dosta bodova u igri, četiri boda smo od Europe. Dok ima šanse, nadamo se. Idemo u svakoj utakmici na pobjedu i poslije nek se drugi misle - kaže Livaja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bobiii 06.05.2021.

    Sudac je navlačio za modre,inače bi Hajduk uzeo sva 3 boda.

  • PredragKišurek 06.05.2021.

    Opaa oteli se malo borite se za Europu bez veze prvo pretkolo i van sa ovakvim vodstvom i igračima bolje da se pripremite za prvenstvo nagodinu.Dokle mislite se boriti za 5 mjesto.

  • Kruo 06.05.2021.

    Šanse da hajduk osvoji Europu su jednako tolike da ja osvojim eurojackpotZnači kurčina

Komentiraj...
Vidi sve komentare