To je to što me zanima!

Realov kiks desetljeća: A mogli su dobiti Coutinha za 2 mil. €

Sve je moglo biti drugačije da je Coutinho završio u Realu, a imao je priliku! Davno je to bilo, Coutinho je igrao još u Brazilu, a za Real Madrid ga je pratio Miguel Angel Portugal
Vidi originalni članak

Transfer Philippea Coutinha u Barcelonu je vruća tema ovogodišnjeg prijelaznog roka. Barcelona i Liverpool su dogovorili 160 milijuna eura vrijedan posao i Brazilac je tako postao treći najskuplji igrač svijeta (iza Neymara i Mbappea kada se isplata izvrši).

Međutim, sve je moglo biti potpuno drugačije da je Coutinho završio u Realu, a imao je priliku! Davno je to bilo, Coutinho je igrao još u Brazilu, a za Real Madrid ga je pratio Miguel Angel Portugal. Tada je 'Red Blancu' - koja je pratila mlade talente za Real - privukao Coutinho, ali i Jefferson Montero te Babacar koji danas igra u Fiorentini.

Portugal, kako je otkrio na svom blogu, je čak otputovao i u Rio de Janeiro kako bi uživo pratio Brazilca prije potpisivanja ugovora te je kontaktirao i njegov tadašnji klub - Vasco de Gamu.

Međutim, kada se vratio u Madrid, saznao je da je tadašnji predsjednik Ramon Calderon za dva milijuna eura doveo još jednog mladog igrača kojeg su pratili - Alipija. Ubrzo zatim Coutinha je za 2,5 milijuna kupio Inter.

Ostalo se sve zna - i dok je Coutinho postao treći najplaćeniji igrač u povijesti, Alipio trenutno igra u drugoj brazilskoj ligi...

Idi na 24sata

Komentari 49

  • It's kišing 07.01.2018.

    Da je tako mlad dosao u Real vjerojatno bi prosao kao Odegard i Halilović...

  • Firefox_1 07.01.2018.

    Ma koji Realov kiks?? Više su ovi naši majstori i kojekakvi sportski direktori zaj... igrača i jeftinih vrhunskih pojačanja, nego što će Real u sljedećih 500 god.

  • Space Burek 07.01.2018.

    Bilo je 1000000 ovakvih primjera... npr. van Gaal je zelio prodati Messia i Iniestu u Celtic za nekih 5mil €.

Komentiraj...
Vidi sve komentare