To je to što me zanima!

Realovci u Kanadi: Zizou poveo oba sina, dočekao ih stampedo

Uslijed izostanaka Luke Modrića, Cristiana Ronalda, Pepea i Tonija Kroosa zbog produženog odmora uzrokovanog Europskim prvenstvom, Zizou je morao pronaći alternativne solucije
Vidi originalni članak

Trener aktualnog klupskog prvaka Europe Zinedine Zidane, odlučio je na klupske pripreme u Kanadu povesti svoja dva sina, Enza i Lucu.

Nema Luke i CR-a: Zizou 'otkrio' nove talente

Enzo Zidane (21) najstariji je Zizouv sin koji igra na poziciji polušpice, a do danas je upisao 46 nastupa za drugu momčad 'blancosa'. Od 29. listopada prošle godine počeo je trenirati i u prvoj momčadi Reala pod vodstvom Rafe Beniteza, no od ove bi sezone mogao dobiti i značajniju ulogu. 

Otac će mu pružiti šansu u pripremnim ogledima protiv PSG-a, Chelsea i Bayerna, a da Enzo ne bude usamljen, Zinedine je odlučio povesti i mlađeg brata Lucu (18). 

Tu je pak riječ o golmanu koji brani za mladu momčad Reala, paralelno i za mlađe uzraste 'tricolora' gdje je već upisao 14 nastupa za U-17 selekciju Francuza.

Uslijed izostanaka između ostalih Luke Modrića, Cristiana Ronalda, Pepea, Garetha Balea i Tonija Kroosa zbog produženog odmora uzrokovanog Europskim prvenstvom, Zizou je morao pronaći alternativne solucije. 

Ludilo u Montrealu

Realovci su inače doputovali u Montreal gdje je nastalo pravo 'ludilo'. Ispred Ritz Carlton hotela dočekalo ih je stotine fanova koji su prvo skandirali zvijezdama španjolskog kluba, da bi na kraju stvorili stampedo.

Navijači su se počeli bacati po igračima, Zidane je 'utekao' u hotel...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Exterminator 18.07.2016.

    Možda ih idem pogledati ako stignu u moj grad , Montreal mi predaleko

  • profinogometaš 18.07.2016.

    joj na šta je svijet spao svi snimaju kako bi mogli dobiti lajkove na fejsu

  • crobern 18.07.2016.

    Poveo bi ih i ancelotti ili benitez. Oba sina imaju klasu da uspiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare