Obavijesti

Sport

Komentari 5

Realovci u Kanadi: Zizou poveo oba sina, dočekao ih stampedo

Realovci u Kanadi: Zizou poveo oba sina, dočekao ih stampedo
1

Uslijed izostanaka Luke Modrića, Cristiana Ronalda, Pepea i Tonija Kroosa zbog produženog odmora uzrokovanog Europskim prvenstvom, Zizou je morao pronaći alternativne solucije

VIDEO

Trener aktualnog klupskog prvaka Europe Zinedine Zidane, odlučio je na klupske pripreme u Kanadu povesti svoja dva sina, Enza i Lucu.

Nema Luke i CR-a: Zizou 'otkrio' nove talente

Enzo Zidane (21) najstariji je Zizouv sin koji igra na poziciji polušpice, a do danas je upisao 46 nastupa za drugu momčad 'blancosa'. Od 29. listopada prošle godine počeo je trenirati i u prvoj momčadi Reala pod vodstvom Rafe Beniteza, no od ove bi sezone mogao dobiti i značajniju ulogu. 

Otac će mu pružiti šansu u pripremnim ogledima protiv PSG-a, Chelsea i Bayerna, a da Enzo ne bude usamljen, Zinedine je odlučio povesti i mlađeg brata Lucu (18). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tu je pak riječ o golmanu koji brani za mladu momčad Reala, paralelno i za mlađe uzraste 'tricolora' gdje je već upisao 14 nastupa za U-17 selekciju Francuza.

Uslijed izostanaka između ostalih Luke Modrića, Cristiana Ronalda, Pepea, Garetha Balea i Tonija Kroosa zbog produženog odmora uzrokovanog Europskim prvenstvom, Zizou je morao pronaći alternativne solucije. 

Ludilo u Montrealu

Realovci su inače doputovali u Montreal gdje je nastalo pravo 'ludilo'. Ispred Ritz Carlton hotela dočekalo ih je stotine fanova koji su prvo skandirali zvijezdama španjolskog kluba, da bi na kraju stvorili stampedo.

Navijači su se počeli bacati po igračima, Zidane je 'utekao' u hotel...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener