To je to što me zanima!

Realovci uoči finala LP-a dobili slobodno: Trenirao jedino CR7

Luka Modrić je drugačije odlučio iskoristiti slobodno vrijeme. Zajedno sa suigračima Sergijem Ramosom, Keylorom Navasom i Lucasom Vasquezom odlučio je malo uživati na bazenu
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida u subotu igraju finale Lige prvaka na San Siru s Atletico Madridom. Trener Reala Zinedine Zidane odlučio je svojim nogometašima dati tri dana slobodna uoči najvažnije utakmice sezone.

Službenim treninzima se vraćaju u utorak, a dok su se svi odlučili za odmor trenirao je jedino... A tko drugi nego Cristiano Ronaldo. Portugalac je na Facebook profilu objavio fotografiju treninga.

Luka Modrić je drugačije odlučio iskoristiti slobodno vrijeme. Zajedno sa suigračima Sergijem Ramosom, Keylorom Navasom i Lucasom Vasquezom odlučio je malo uživati na bazenu.

- Odlično mjesto za provesti dan odmarajući s prijateljima - napisao je Modrić.

I dok jedni treniraju, a drugi se kupaju, Mateo Kovačić odlučio je posjetiti englesku prijestolnicu. Veznjak Reala je tri slobodna dana iskoristio za put u London gdje je razgledavao grad. Na Facebook profilu je objavio fotografiju pored čuvene telefonske govornice u blizini Big Bena.

- London zove - napisao je Kovačić u opisu fotografije, koju je naknadno izbrisao. Vjerojatno da se ne bi počelo špekulirati oko njegova prelaska u neki od londonskih klubova.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • KrešoKovačić 24.05.2016.

    čudim se da Kova nije došao na koncert svog miljenika u Zagreb

  • lapan 24.05.2016.

    ne znaci da ostali nisu trenirali, samo zato sta se nisu slikali i objavili po drustvenim mrezama..

  • sena2 23.05.2016.

    Čovjek je zaljubljen u sebe,nije mu zamjeriti..Kao treniras naporno i objavljujes slike pa si heroj😂😂😂.Prodace se koji dres više,sve je to marketing..Zamisli da Đoković,Federer,Nadal objavljuju svoje treninge...Hahaha.Budala i luđaka nikad neće nestati

Komentiraj...
Vidi sve komentare