To je to što me zanima!

Rebić dobio novog šefa, Milan tjera i legendarnog Maldinija

Zvonimir Boban otišao je iz Milana nakon neslaganja s predsjednikom Ivanom Gazidisom oko dovođenja Ralfa Rangnicka, a taj je posao sad pri kraju
Vidi originalni članak

Nakon obavljenih razgovora, koje je proteklih dana u Austriji vodio s izvršnim direktorom AC Milana Ivanom Gazidisom, njemački stručnjak Ralf Rangnick (61) pristao je preuzeti kormilo sedmerostrukog prvaka Europe, objavili su u četvrtak talijanski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: Rebić pjeva Grdovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rangnick bi trebao potpisati trogodišnji ugovor s Milanom koji će mu donijeti velike ovlasti. Osim trenerskog posla, bit će zadužen i za igračke transfere, a nagađa se da će mu godišnja plaća biti oko pet milijuna eura.

To znači da će nakon Zvonimira Bobana, bivšeg sportskog direktora Milana, iz kluba otići i tehnički direktor Paolo Maldini, igračka legenda "rossonera". Rangnick je prošle sezone vodio Leipzig, a ove sezone je bio direktora sporta i razvoja u tom klubu.

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NIKE 18.06.2020.

    Tko je uopće očekivao od nogometaša ikakve promjene, Bobana su svjetski namagarčili jer napustio kudi kamo bolju poziciju da se vrati iz ljubavi svome klubu, Bože mom mili i budali.

  • Korumpirani Traktor 18.06.2020.

    Serie A iz godine u godinu sve zanimljivija i sve vise konkurentnijih klubova. Ovaj covjek uz par godina i vjeru kluba moze podici Milan nazad u Ligu Prvaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare