To je to što me zanima!

Rebić: Ibrahimović? Već nam njegov lik pomaže u svlačionici

Da budem iskren, uvijek sam vjerovao u sebe. Međutim, još je preuranjeno govoriti o budućnosti jer ono što se događa oko nas, pokazuje da u životu ne možete predvidjeti, rekao je Ante Rebić
Vidi originalni članak

Čekao sam priliku da se dokažem u Milanu i iskoristio sam taj trenutak, kazao je hrvatski napadač Ante Rebić (26) u razgovoru za La Gazzetta dello Sport.

Rebić je na San Siro stigao na posudbu iz Eintrachta početkom rujna, ali prvi dio sezone bio je zaborav. No, u nastavku sezone je "eksplodirao" i postao možda i ključni igrač "Rossonera".

LUKA JOVIĆ Milan želi dovesti Rebićevog partnera kao zamjenu za Ibru

U 18 nastupa zabio je sedam golova, pri čemu šest u Seriji A i to od 19. siječnja do 22. veljače.

- Očekivao sam ovu formu jer sam posljednje tri sezone igrao praktički bez prekida i igrao vrlo dobro. Konačno sam imao priliku igrati nekoliko utakmica zaredom i uspio sam pokazati što mogu. Iskoristio sam taj trenutak - kazao je.

U susretu protiv Udinesea započeo je sjajnu seriju postigavši dva gola, od kojih je drugi bio u sudačkoj nadoknadi za pobjedu.

- Jedva sam čekao svoju priliku da se dokažem u Milanu, a moja utakmica protiv Udinesea bila je velika prilika koja mi je trebala.

Nažalost, korona virus je prekinuo normalan život, pa tako i sportska natjecanja. Još uvijek je upitno kada će se Serie A nastaviti. Rebić bi trebao ostati na San Siru jer ga je Milan uzeo na dvogodišnju posudbu. Nagađalo se i kako bi Talijani ovoga ljeta mogli otkupiti njegov ugovor.

RAZMIŠLJA O MILANU? Pogled u daljinu s drveta: O čemu to razmišlja Ante Rebić?

- Nije na meni. Da budem iskren, uvijek sam vjerovao u sebe. Međutim, još je preuranjeno govoriti o budućnosti jer ono što se događa oko nas, pokazuje da u životu ne možete predvidjeti. Morat ćemo pričekati i vidjeti."

Rebićeve odlične igre poklopile su se dolaskom Zlatana Ibrahimovića u klub. No, švedskom majstoru na koncu sezone završava ugovor.

- Ibrahimović je za nas vrlo važan igrač i sigurno jedna od najvažnijih ličnosti u povijesti talijanskog nogometa. Njegov lik i prisutnost u svlačionici zaista pomažu timu - zaključio je hrvatski reprezentativac. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ivan192 29.04.2020.

    aaa pp

  • Maligreen 28.04.2020.

    Stalno mu nešto nabijaju na nos 😁😆😉

  • 28.04.2020.

    novinarčiću govnarčiću novinarčiću govnarčiću novinarčiću govnarčiću novinarčiću govnarčiću novinarčiću govnarčiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare