To je to što me zanima!

Golčina Kramarića! Dao bombu s 30 metara, zabio je i Rebić!

Eintracht Frankfurt Nike Kovača pobijedio je Koln s 4-2 i tom pobjedom zasjeo na treće mjesto Bundeslige. Gol je postigao Rebić. I Kramarić je bio sjajan. Dao je dva Mainzu od kojih je jedan bio bomba s 30 metara
Vidi originalni članak

Frankfurt je poveo u 15. minuti protiv Kolna preko Ante Rebića. Asistirao mu je mladi srpski as Luka Jović na oduševljenje našeg bivšeg izbornika koji spomenutu dvojicu igrača vidi kao nositelje 'orlova' u budućnosti.

>>> Gol pogledajte OVDJE

Bila je to jednostavna, školska akcija Frankfurta protiv najgore momčadi Bundeslige i šesti gol Ante Rebića ove sezone u 21. nastupu.

Podsjećamo, u srijedu su nogometaši Eintrachta izborili su plasman u polufinale njemačkog Kupa nakon što su u četvrtfinalnom susretu u Frankfurtu pobijedili Mainz 3-0. Prvi gol je zabio naš reprezentativac.

Utakmica je završila rezultatom 4-2 za Eintracht.

I u Hoffenheimu je gorilo! Tamo je, pak, dvostruki strijelac bio Andrej Kramarić. Hrvatski reprezentativac nije imao previše problema kada je nakon slobodnjaka svoje momčadi ugurao loptu s dva, tri metra u gol i zabio za 3-1 protiv Mainza.

Do kraja susreta stigao je povećati prednost kada je za konačnih 4-2 odapeo bombetinu iz slobodnjaka s 30 metara. Kakva golčina našeg napadača! Hoffenheim je ovom pobjedom skočio na osmo mjesto Bundeslige. 

>>> GOLČINU KRAMARIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 40

  • sena2 10.02.2018.

    Inace pratim sve ove utakmice BL na Bild sportu,ali nemogu nikako da shvatim ovaj portal!Sta sam rekao proslo kolo?Da krama mora zabiti 2 gola da bi ga se spomenulo,a proslo kolo ste ga prilicno popljuvali!Ispricajte se covjeku!A Kovac radi fantastican posao i jako je cijenjen u Njemackoj jer Njemci vole disciplinu i pedantnost sto Niko definitivno posjeduje!Manite se BL i radite ono sto vam najbolje ide-Telenovele iz spanjolske!Tschüss!Viele Grüße

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 10.02.2018.

    Evo KDB hat trick asistencijama buahahahahahhaah kako ste ispircani sada,mozete mi udarati minuse,ali PRED mora ustat kada se spominje De Bruyne!Najbolji veznjak svijeta i najbolji dodavac bez konkurencije!!

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 10.02.2018.

    KDB nova magicna asistencija,16.ove sezone pa ovo vise nije ljudski!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare