To je to što me zanima!

Rebić prema Atalanti, Lazio je zapeo za Livaju, ali i Lakića...

S obzirom da se nije naigrao u Fiorentini, Ante Rebić mogao bi na posudbu u Atalantu. Lazio pak motri dva hrvatska napadača, Marka Livaju i Srđana Lakića
Vidi originalni članak

Do kraja zimskog prijelaznog roka ostalo je još samo nekoliko dana, a talijanski mediji naveliko se raspisuju o seobi nogometaša. Tako se spominju trojica hrvatskih igrača, koji bi do kraja mjeseca mogli promijeniti sredinu.

Calciomercato.com piše da bi Fiorentinin Ante Rebić mogao na posudbu u Atalantu s obzirom da nije dobio pravu priliku u dresu 'viola'. Mladi napadač je zaigrao samo četiri puta, a jednom je zabio u Talijanskom kupu.

Marko Livaja i Srđan Lakić na meti su Lazija, kojemu treba zamjena za Floccarija dok je na odlasku. Livaja bi tako mogao na posudbu u rimski klub, a osim njega mogući partner Miroslavu Kloseu u napadu je i Srđan Lakić, koji je na posudbi iz Wolfsburga u Eintracht Frankfurtu. Lakić je dosad skupio tek osam utakmica u Bundesligi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • AnteG 27.01.2014.

    ovaj momak će negdje ekslpodirat! Ima kvalitetu definitivno!

  • joe_balkan 27.01.2014.

    nekako imam crne slutnje da ce i Livaja i Rebić lagano propast i za par godina bit "tek" dinamova pojacanja.. :/

  • chelseaMG 27.01.2014.

    livaja i rebić moraju igrati i skupiti čim veću minutažu. jer ovako neće napredovati. bolje da igraju u manjim ili slabijim klubovima 90 minuta, nego da ulaze sa klupe u 70-oj minuti ili kao taktičke zamjene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare