To je to što me zanima!

Rebićeve dvije minute bljeska protiv Liverpoola: Zabio pa namjestio drugi gol Milana

Hrvatski napadač zatresao je mrežu Liverpoola u 42. minuti, a tek koji trenutak kasnije sudjelovao u akciji koja je donijela potpuni preokret Milana na Anfieldu. No u nastavku je preokrenuo Liverpool i slavio 3-2
Vidi originalni članak

Tomori je već u devetoj minuti zabio u svoju mrežu, Salah je već pet minuta kasnije imao i propustio najbolju moguću priliku da udvostruči vodstvo Liverpoola protiv Milana - kazneni udarac a onda je, pred kraj prvog poluvremena, stigla kazna koju je potpisao - Ante Rebić.

Hrvatski napadač zatresao je mrežu Liverpoola u 42. minuti, a tek koji trenutak kasnije sudjelovao u akciji koja je donijela potpuni preokret na Anfieldu u prvom dijelu.

Rebić je gol zabio nakon sjajne akcije Milana u kojoj ga je odlično uposlio Leao, a ovaj iz prve pogodio precizno i nisko suprotan kut.

Gol možete pogledati OVDJE.

Dvije minute kasnije Diaz je zadao hladan tuš domaćinima prije odlaska u svlačionicu. Rebić je odigrao povratnu loptu za Hernandeza čiji je udarac zastao ispred gol-linije, a Diaz je pritrčao te ugurao loptu u gol.

Gol možete pogledati OVDJE.

Rebić je nastavio igrati u odličnoj formi nakon povratka od ozljede, protiv Lazija proteklog vikenda upisao je dvije asistencije. No, u nastavku je uslijedio preokret Liverpoola nakon golova Salaha i Hendersona za konačnih 3-2 i prva tri boda u Ligi prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Brunci1984 16.09.2021.

    I dalje je katastrofa od igraca i covjeka i nije za repku

  • bosanac1990 16.09.2021.

    onaj drugi sta je namjestio .covjek tako lose puca na 5m od gola da je to sramota.sreca odbila se do njegovog suigraca.tako da on nije namjestio nego nije zabio 100%situaciju

  • Roko_Prč 16.09.2021.

    Po naslovu teksta čovjek bi pomislio da je Milan pobjedio, a ne da ih je Liverpool ubio ko mraz paprike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare