To je to što me zanima!

Rebić u najboljem izdanju: Evo kako je s dva asista srušio Lazio

Zlatan Ibrahimović vratio se nogometu nakon četiri mjeseca golom, a Ante Rebić je nakon ispadanja s reprezentativnog popisa pružio sjajnu partiju i s dvije asistencije srušio novi klub Tome Bašića (2-0)
Vidi originalni članak

U derbiju 3. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je kao domaćin svladao Lazio sa 2-0 (1-0), a asistent za oba gola bio je donedavni hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić vs. Rebić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rebić je u 45. minuti odigrao dupli pas sa strijelcem Rafaelom Leaom koji je nakon proigravanja hrvatskog napadača poentirao neometan sa 10-ak metara.

Prvu asistenciju Rebića pogledajte OVDJE.

U 66. minuti Tonali je dugom loptom izbacio Rebića na lijevom krilu, ovaj je projurio do kaznenog prostora, a zatim uputio oštru prizemnu loptu u peterac ravno u trk povratniku nakon ozljede Zlatanu Ibrahimoviću koji je s dva metra zakucao loptu za konačnih 2-0.

Drugu asistenciju Rebića pogledajte OVDJE.

IDE K'O AVION Rebić je zapeo! Ulazi u prvih 11 Milana i želi smekšati Dalića...

Ante je odigrao čitavu utakmicu za Milan, dok je veznjak Toma Bašić debitirao za Lazio, u koji je nedavno stigao iz Bordeauxa, ušavši u igru u 74. minuti.

Milan se na vrhu ljestvice izjednačio s Napolijem, koji je u subotu svladao juventus, oba sastava imaju po maksimalnih devt bodova, dva više od Intera i Udinesea, dok je Lazio šesti sa šest bodova.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • anterebic95 14.09.2021.

    Super si igro Rebić❤

  • Ballibeg 13.09.2021.

    aj ga sad počnite uzdizati svaki dan sa nebitnim klubom. nećete ga vratit u repku, zaboravi!

  • pr1nce 13.09.2021.

    bas me zanima oce ga ovaj zvat nakon sto ga je Ante s pravom popljuvao

Komentiraj...
Vidi sve komentare