To je to što me zanima!

Dalmatinac u Milanu: Rebić je suigračima pjevao Grdijev hit

Novi nogometaš Milana Ante Rebić zapjevao je u restoranu gdje su bili i njegovi suigrači. Odlučio se za provjereni hit Mladena Grdovića, a "rossonerima" se njegovo pjevanje svidjelo
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić (25) uživa u prvim danima u novom klubu. Nakon potpisa ugovora s Milanom i reprezentativne akcije pobliže se upoznao s momčadi, a morao je proći i inicijaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako to rade mnogi klubovi, novi igrač u svlačionici suigračima na zajedničkom ručku ili večeri treba otpjevati neku pjesmu po vlastitom izboru.

Imoćanin Ante odlučio se za hit Mladena Grdovića "Dalmatinac sam", jednu od najpopularnijih pjesama zadarskog pjevača koju rado pjevaju navijači Hajduka.

"Dalmatinac sam, tu sam rođen jaaa... Plavo more zna da je volim ja, vilu s Jadranaaa... Dalmatinac sam, ovo je moj dom! Tu su moji didovi davno sidro bacili, mene vezali", otpjevao je Ante popevši se na stolac, a momčad "rossonera" bodrila ga je pljeskom.

Priliku za debi u crno-plavom dresu momak iz Vinjana Donjih imat će ovu nedjelju od 20.45 u Veroni, gdje Milan gostuje kod Hellasa, momčadi koju vodi Ivan Jurić i za koju nastupa donedavni branič Dinama Amir Rrahmani.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Drazens_2 16.09.2019.

    Ma negobsta..ajmo Ante..sece veliko

  • hbcro7 15.09.2019.

    Ne razumijem zločaste komentare ljude prema Rebiću, svi ga hvale da je drag, pristojan, pomaže puno onima kojima treba, igra svim srcem za reprezentaciju. Nije najbolji nogometaš na svijetu, ali je pokazao svjetsku klasu na svjetkom prvenstvu, odlično igrao za Frankfurt zadnje dvije sezone. Dajte pustite dečka na miru. Ima pametnih ljudi kojima ne idu jezici, pa što sad ako natuca jezik-netko će mu prevesti. Osaka igra za Japan, jedva govori malo Japanskog (a i mama joj je Japanka), Bale nezna Španjolski a godinama tamo igra....

  • nostradamus 15.09.2019.

    Zasto imocankn, sta nije rodjen u splitu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare