Obavijesti

Sport

Komentari 25

Dalmatinac u Milanu: Rebić je suigračima pjevao Grdijev hit

Dalmatinac u Milanu: Rebić je suigračima pjevao Grdijev hit
1

Novi nogometaš Milana Ante Rebić zapjevao je u restoranu gdje su bili i njegovi suigrači. Odlučio se za provjereni hit Mladena Grdovića, a "rossonerima" se njegovo pjevanje svidjelo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić (25) uživa u prvim danima u novom klubu. Nakon potpisa ugovora s Milanom i reprezentativne akcije pobliže se upoznao s momčadi, a morao je proći i inicijaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Kako to rade mnogi klubovi, novi igrač u svlačionici suigračima na zajedničkom ručku ili večeri treba otpjevati neku pjesmu po vlastitom izboru.

Imoćanin Ante odlučio se za hit Mladena Grdovića "Dalmatinac sam", jednu od najpopularnijih pjesama zadarskog pjevača koju rado pjevaju navijači Hajduka.

"Dalmatinac sam, tu sam rođen jaaa... Plavo more zna da je volim ja, vilu s Jadranaaa... Dalmatinac sam, ovo je moj dom! Tu su moji didovi davno sidro bacili, mene vezali", otpjevao je Ante popevši se na stolac, a momčad "rossonera" bodrila ga je pljeskom.

Priliku za debi u crno-plavom dresu momak iz Vinjana Donjih imat će ovu nedjelju od 20.45 u Veroni, gdje Milan gostuje kod Hellasa, momčadi koju vodi Ivan Jurić i za koju nastupa donedavni branič Dinama Amir Rrahmani.

Pokretanje videa ...