To je to što me zanima!

Rebićeva suigrača rasistički su vrijeđali: 'Moglo se jasno čuti'

Nakon što je iz igre izašao Franck Kessie kojeg je zamijenio Bakayoko, gostujući navijači Lazija počeli su pjevati rasističku pjesmu, a gradivo su ponovili čak tri puta
Vidi originalni članak

Gostujući navijači Lazija rasistički su vrijeđali veznjaka AC Milana Tiémouéa Bakayoka, koji je u nedjeljnom prvenstvenom susretu ušao u igru u drugom poluvremenu, objavili su talijanski mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Rebić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bakayoko je u igru ušao u 61. minuti zamijenivši Francka Kessiéja, a grupa Lazijevih navijača počela ga je vrijeđati pjevajući rasističku pjesmu. To su ponovili barem tri puta i, prema pisanju talijanskih medija, sve se je moglo jasno čuti. 

Lazio bi zbog ovoga mogao snositi posljedice ako su inspektori federalnog tužitelja čuli rasističko vrijeđanje.

Milan je kao domaćin svladao Lazio sa 2-0 (1-0), a asistent za oba gola bio je donedavni hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Rebić je u 45. minuti odigrao dupli pas sa strijelcem Rafaelom Leaom koji je nakon proigravanja hrvatskog napadača poentirao neometan sa 10-ak metara.

Ante je odigrao čitavu utakmicu za Milan, dok je veznjak Toma Bašić debitirao za Lazio, u koji je nedavno stigao iz Bordeauxa, ušavši u igru u 74. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mudžahedin kurvin sin 13.09.2021.

    Kak ide pjesma?

  • no sleep 13.09.2021.

    Lazijevi navijači su prije 15 godina i svom tamnoputom igraču tako skandirali, tako da Forza Lazio!

  • igipop75 13.09.2021.

    Treba kazniti Lazio,jer njihovi navijači to stalno rade!

Komentiraj...
Vidi sve komentare