To je to što me zanima!

Red Bull u sljedeću sezonu F1 ulazi s Vettelom i Hamiltonom?

Hamilton je za nas moguće pojačanje, i to zbog njegove agresivnosti i brzine. Imati dvojicu najboljih ne predstavlja problem, kaže sportski direktor Red Bulla...
Vidi originalni članak

Helmut Marko, sportski direktor Red Bull Racing Teama, potvrdio je u razgovoru za Sport Bild da za sljedeću sezonu Formule 1 njegova momčad ima namjeru Sebastianu Vettelu priključiti Lewisa Hamiltona...

Iz britanskih medija sada dolazi nastavak priče, koji govori da takav rasplet, i to zbog očiglednog nezadovoljstva 26-godišnjeg Britanca ovosezonskim McLarenovim bolidom (MP4-26), postaje sve izvjesniji.

Marko je u spomenutom intervjuu naglasio da je ostanak Sebastiana Vettela u Red Bullu osiguran. Kad je u pitanju Australac Mark Webber, situacija je već drukčija:

- Moramo vidjeti kako će Mark voziti ove godine, te vidjeti što će on sam željeti na kraju sezone – rekao je Marko prešavši potom na Hamiltona:

- Hamilton za nas uvijek mora predstavljati moguće pojačanje, prvenstveno zbog njegove agresivnosti i brzine. Imati dvojicu najboljih svjetskih vozača pod istim krovom za nas ne predstavlja problem. Štoviše, upravo je to naš cilj i filozofija.

Za momčad Red Bulla bi, u slučaju ovakvog raspleta, nastupala dvojica svjetskih prvaka iz triju posljednjih sezona. Hamilton je trijumfirao 2008. a Vettel 2010. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • claysus_clay 10.04.2011.

    ma ja,,,nezadovoljan bolidom a 2 puta osvaja 2mj na kvalama...i ovi novinari pisu samo da bi se pisalo...

  • BARACK_OBAMA 03.04.2011.

    javat ce jeza u leđa ako ga dovedu ...isto mclaren sa alonsom prije 2 godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare