To je to što me zanima!

Redknapp: Da prvi put vidim Messija, dobro bih ga ćušnuo

On je mršavi patuljak koji uopće ne izgleda poput nogometaša modernog doba. Ima smiješne male noge koje se pri trčanju kreću na čudan način, napisao je Redknapp
Vidi originalni članak

Moj mi je kompić rekao prije nekoliko dana, nakon što je vidio Messija kako je sam "razmontirao" suparničku momčad, da mu Argentinac zapravo izgleda kao tip momka koji poslijepodne provodi sjedeći u kladionici, puši cigarete i kladi se na konje, napisao je trener Tottenhama u svojoj kolumni komentirajući Lea Messija.

- Da ga prvi put vidim, ćušnuo bih ga i rekao mu: 'Ajde, gubi se! - dodaje Redknapp.

- On je mršavi patuljak koji uopće ne izgleda poput nogometaša modernog doba. Ima smiješne male noge koje se pri trčanju kreću na čudan način. Da mi se u mom klubu pojavi sa 16 godina, vjerojatno bih ga potjerao. Ćušnuo bih ga blago po glavi i rekao mu da se izgubi, da za njega nema nikakve šanse - napisao je o najboljem nogometašu današnjice Redknapp.

Redknapp je poznat po neuobičajenom načinu izražavanja, ali je samo htio reći koliko je Messi zapravo genijalan nogometaš.

- Neki od najboljih igrača svih vremena bili su omanji momci. Sjetite se Georgea Besta, Billyja Bremnera, Jimmyja Johnstonea, da ne kažem Osvalda Ardilesa ili Diega Maradone. Pogledajte, uostalom, Luku Modrića u mom klubu. Riječ je o fantastičnom igraču koji je neizostavan dio Spursa - napisao je također Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • juran 27.05.2011.

    Normalno da bi ga otjerao kad nema pojma procijeniti igrača, samo po izgledu... a on je engleski top-model!

  • YNWA1892 26.05.2011.

    pa jel ima članak da se ne spominje luka modrić??

  • umijetnik10 26.05.2011.

    aj da je netko drugi izjasnio mišljenje o messiju ali ovaj cveni eglez nema šta komentirat nek sebe prvo pogleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare